Joan Laporta redueix a tres els finalistes per substituir Koeman al Barça

Assenyalat, no, assenyaladíssim. A Ronald Koeman li comença a cremar de veritat la banqueta del Barça. Després de les últimes decepcions de l’equip, Joan Laporta i la seva junta directiva estan valorant molt seriosament prescindir del tècnic neerlandès i posar un altre míster temporalment mentre no es fitxa l’entrenador ideal.

Ronald Koeman: derrotista total

El Barça ha d’aturar el cop sigui com sigui. I Koeman no és l’adequat per aconseguir revertir la situació. Aquest dilluns, després de confirmar un empat molt decebedor contra el Granada, el tècnic blaugrana es va quedar a gust a la sala de premsa: “Hem jugat amb un 4-3-3 però no tenim velocitat ni desequilibri a la banda. Amb Ansu i Dembélé en podríem tenir. Però si no m’enteneu, perdoneu, és culpa meva”.

Ronald Koeman cridant / EFE

Unes declaracions a les quals se li va afegir el derrotisme: “El Barça d’avui en dia no és el Barça de fa 8 anys”. I es va fer diverses preguntes: “Què hem de fer? Tiki taki? No diré res més, hem de destacar l’actitud de l’equip”.

Ronald Koeman va confirmar durant i després del partit que el Barça li va molt gran. No ha sabut impregnar un estil ADN Barça i, sense grans estrelles, l’equip s’ha acabat enfonsant.

Joan Laporta mirant a la gespa del Camp Nou / EFE

Els tres possibles entrenadors del Barça

És per això que ja fa dies que Joan Laporta pensa en el futur més immediat del club i amb les opcions de reconduir la crítica situació esportiva. Aquesta passada nit hi va haver una nova trobada del president amb el seu vicepresident esportiu, Rafa Yuste, després de l’empat al Camp Nou. Fins les 00.20h a l’estadi culer abans d’abandonar les instal·lacions.

Ara mateix hi ha sobre la taula l’opció real d’acomiadar Koeman. Ja li van donar un ultimàtum de cara als tres partits d’aquesta setmana. I el primer ha estat un empat. És per això que Laporta comença a moure fitxa i redueix a tres els finalistes per substituir Koeman.

Xavi Hernández durant un partit de l’Al-Sadd / EuropaPress

Erik ten Hag, entrenador de l’Ajax, Jürgen Klopp, tècnic del Liverpool, i Xavi Hernández, míster de l’Al-Sadd, són els tres noms. Però el gran problema és que cap dels tres vindria fins a la temporada vinent.

I Laporta ja ha trobat en Sergi Barjuan, ara mateix al filial culer, l’entrenador pont. Jordi Cruyff, el relleu perfecte, va rebutjar la proposta i va descartar entrenar el Barça durant aquest curs. L’únic objectiu que es plantegen des de la directiva és classificar-se per a la Champions League la temporada vinent, és a dir, quedar entre els quatre primers a la Lliga Santander.

 

Imatge principal: Joan Laporta amb el dit polze alçat / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *