Indignació contra la revista Mongolia: acudit pèssim sobre Britney Spears

L‘establishment progre i de saló té la seva pròpia revista satírica. No, no és El Jueves‘. Mai podran arribar-li ni a la sola de les sabates. El succedani respon al nom de ‘Mongolia‘, liderada per Edu Galán i Darío Adanti. És la parella còmica de referència per a Antonio García Ferreras, o ‘Ferri’ per a l’amo Florentino Pérez. El de La Sexta els té en nòmina a ‘Al Rojo Vivo’, tot un honor reservat per als escollits. La realitat, però, és ben diferent a la que es projecta a la tele: de gràcia van justets, però no així de prejudicis, odi antiindepe, caspa i barra: de fet, quan l’espifien, no tenen cap problema en demanar als seus lectors calerons per pagar les multes. Com aquella de 40.000 euros per ofendre al torero José Ortega Cano. 

El que pretenia ser un projecte molt bufó, ha acabat per convertir-se en un pamflet irrellevant i de pèssim gust. Una deriva irremeiable atenent al tipus de gracietes que surten de les seves ments. Al seu cervell tot és espectacular. Després, a la vida real, la cosa canvia i molt. 

Les gracietes de la Revista Mongolia / Antena 3

La darrera ocurrència ha estat fer conya del drama que viu des de fa anys la cantant Britney Spears. Incapacitada per ordre judicial, que va atorgar plens poders sobre la seva vida, finances i carrera artística al seu pare, viu un calvari. I ha dit prou. S’ha acabat: no actuaré més amb el meu pare dictant el que em poso, faig, dic o penso“. La revolta de la cantant, una de les més famoses de les darreres dècades i amb un gran historial de problemes de tot tipus, és un gest desesperat per intentar recuperar el control del seu destí. Milions de persones i fans de tot el món, seguidors del moviment ‘Free Britney’, celebren la decisió dràstica de Spears. 

Una munió entre els quals no trobem ni a Galán ni a Adanti. Ells són més de la broma ‘cuñada i sense cap tipus d’empatia. “Eternamente agradecidos al padre de Britney“, han dit, celebrant que la pressió hagi acabat amb la seva trajectòria. Fenomenal. La piulada ha inflamat les xarxes socials, amb els internautes fins els nassos de Mongolia i les seves bajanades. Un enrenou que ha provocat un segon tuit, encara més penós: tracten els lectors com a rucs: “Para quien no lo entienda: estamos a favor de #FreeBritney pero no a favor de liberar su música. I s’han quedat tan amples. Si l’incendi ja era de grans dimensions, la bravata ha multiplicat el seu efecte devastador. L’Edu i en Dario fan pudor a socarrimat. Entre els milers de reaccions, recollim les de Jair Dominguez, Natza Farré o Tomàs Fuentes. La repassada és demolidora. 

Britney Spears i el comunicat contra el seu pare / @britneyspears

Edu Galán y Darío Adanti / Revista Mongolia

Jair Dominguez, Natza Farré i Tomàs Fuentes contra la Revista Mongolia / Twitter

Galán, Adantí i els mongoliebers estaran satisfets. Han aconseguit el que fa temps no trobaven: que algú els faci ‘casito.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *