Categories
ALATAVEU.COM - Andorra

Indignació a la Comella per les restes d’un ‘botellot’ al mirador

Els veïns de la zona de la Comella treuen fum pels queixals. Estan molt cansats de la brutícia que apareix massa sovint a zones properes a les seves cases. Principalment, el mirador. En molts casos solen ser restes de ‘botellots’ que s’han celebrat a la zona i es lamenta especialment que l’espai queda especialment degradat. La situació, a més, ha empitjorat els darrers mesos.

Es tracta d’una rutina que, lamenten els veïns que s’han posat en contacte amb Altaveu, es va repetint últimament. I aquest dilluns no ha estat pas una excepció. Com ja és, malauradament, massa habitual després dels caps de setmana, la zona del mirador ha tornat a aparèixer plena de brutícia.

Ampolles i gots de plàstic són els principals elements, que deixen clar que al llarg dels darrers dies hi ha persones que han escollit l’indret per trobar-se i beure alcohol. Més enllà de la preocupació, lògica, que pugui existir pel fet de realitzar una reunió d’aquestes característiques quan encara no s’ha superat la pandèmia, també indigna com queda l’espai un cop es fa.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *