Categories
E-NOTICIES.COM

“Indecisió” del Govern amb El Prat

El vicepresident de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, no ha deixat clar la postura del Govern envers l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona. Puigneró ha afirmat al Parlament que “no ens oposem a què vinguin turistes a Barcelona” però “un turisme que no fos de low cost”.

“La indecisió de Govern ens pot arribar a fer perdre una inversió que ha d’estar aprovada a finals de setembre. I que pot suposar per Catalunya la creació, segons s’estima en diversos informes, de 80.000 llocs de treball directes i vora de 350.000 llocs de treball indirectes”, ha manifestat la diputada del PPC Eva Parera.

Puigneró ha deixat clar que volen que “l’aeroport del Prat sigui un aeroport intercontinental” i per tant “hem de treballar per adaptar, amb inversions que permetin assolir aquest objectiu”. Tot i això, el vicepresident no ha aclarit si aquest objectiu passa per l’ampliació del Prat.

Ja s’han dut a terme tres reunions tècniques sobre la matèria durant aquest mes de juliol, en les quals han participat, el Govern, Aena i ajuntaments de la zona. El Govern i els ajuntaments han demanat que s’ajorni una decisió més enllà del 30 de setembre, data límit fixada per Aena.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *