Incredulitat amb Letícia: fa un gest en públic que feia temps que no vèiem

Aquest dilluns van tornar a la feina les reines dels matins a la televisió, Susanna Griso i una Ana Rosa Quintana que saludava dalt d’un molí de vent, com si fos Quintanota de la Mancha. Però aquest 6 de setembre qui també va tornar a donar un pal a l’aigua, si és que a això se li pot dir treballar, va ser la reina de debò. Si més no, la reina amb càrrec oficial.

Una Letícia que ha posat punt i final a les seves vacances d’un mes i mig presidint un acte oficial, el “Premios Retina ECO”, organitzats pel diari El País en la lluita pel canvi climàtic. Reaparició amb un look que ha fet parlar, per la morenor de les espatlles a l’aire, bronzejada tirant a cremada, amagant els bíceps, però mostrant el coll molt marcat.

Letícia torna a la feina / Efe

Aquest dimarts, a l’agenda reial hi tenia marcada una nova cita. Lloc: el Palacio Real de Madrid. Cita: un àpat amb el president de Xile, Sebastián Piñera, amb motiu de la seva visita oficial a Espanya. De la trobada, a primer cop d’ull, destaca el vestit que s’ha posat, una peça similar a una que va lluir la seva sogra fa temps.

Però el que ha cridat molt l’atenció, tal i com ha destacat el Huffington Post, ha estat el que ha fet després que el president sudamericà i el seu marit hagin sortit al faristol a dir quatre paraules abans d’anar a la teca que tenien a la taula.

Dinar dels reis, Felip i Letícia, amb el president xilè / @CasaReal

De tots és sabuda l’animadversió que té Letícia per l’alcohol. La reina ens tenia acostumats a unes imatges repetint sempre el mateix gest maleducat, groller i saltant-se tots els protocols en els brindis d’Estat. La norma obliga, quan l’amfitrió fa el discurs i després d’aixecar les copes, endur-se el got als llavis i beure un glopet. Letícia mai no fa ni el gest. Mentre tots els comensals beuen ella es queda palplantada mirant la copa sense ni fer el gest de mullar-se la boca. No és un gest d’abstèmia sinó d’exalcohòlica. Molt absurd.

Letícia se salta el protocol del brindis, EFE

El difunt periodista i escriptor, Carlos García Calvo deia sobre aquesta qüestió que “Se supone que doña Letizia no bebe alcohol en público jamás, no llegando a brindar con cava en cierta ocasión y dejando atónitos a los que vieron cómo miraba la copa indecisa, para luego no llevársela a los labios. Algunos llegaron a pensar que había visto una mosca flotando dentro. Lenguas anabolenas aseguran que sí lo hace en privado y que entiende mucho de vino”. Letícia sí que mama però quan és un brindis d’Estat s’hi nega. Ridícula i poc professional. Fins aquest dimarts.

Brindis entre el president xilè, Sebastián Piñera, i el monarca espanyol, Felip VI / GTRES

Després de molt de temps sense ni tan sols fent el gest d’acostar-se la copa als llavis, en el dinar d’avui sí que ho ha fet. Però no només això, pel que sembla per unes imatges difoses per la mateixa casa reial, la reina Letícia fins i tot ha pres un glop del vi que tenia a la copa, cosa molt poc habitual en ella. Pots veure-ho a partir del minut 29’56”.

🔴📡#ENVIVO | Almuerzo en honor del presidente de la República de Chile, Sebastián Piñera, con motivo de su Visita Oficial a España
@presidencia_cl @Minrel_Chile @MAECgob https://t.co/fUsymeIP9l

— Casa de S.M. el Rey (@CasaReal) September 7, 2021

Unes imatges que ja veurem si a partir d’ara, es repeteixen molt més, i si fins i tot s’animarà a inaugurar algun celler o anar de convidada a algun tast de vins. 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *