Impactant nou look de Piqué, sembla un altre: què li han dit Basté i Casillas

El Barça 2021-2022 ja ha començat a rodar. Aquest dilluns va tenir lloc el primer entrenament a les ordres de Ronald Koeman a la ciutat esportiva blaugrana amb visita als vestidors per part del president Joan Laporta, que ha esperonat els jugadors de cara a un any on esperen aconseguir molts èxits, esperem que de la mà de Leo Messi.

De moment, han estat molt pocs els jugadors que han començat a posar-se les botes i els pantalons d’entrenament per tornar a posar-se en forma després de les vacances. No hi eren els internacionals que han disputat la Copa Amèrica o l’Eurocopa, però sí que hi havia alguns pesos pesants del vestidor, com un dels capitans, Gerard Piqué.

Gerard Piqué / @3gerardpique

El central ha passat unes setmanes de relax total al costat de Shakira i els seus dos fills, i ha tornat a la feina disposat a guanyar-ho tot i a donar la cara pel club dels seus amors de cara a la temporada vinent. Disposat a donar la cara i el que faci falta, també la barba. Perquè a darrera hora d’aquest dilluns, Piqué va posar-se davant del mirall i va pensar allò de año nuevo, vida nueva. O en aquest cas, temporada nueva, look nuevo

Gerard Piqué i Shakira, fa quatre dies / @3gerardpique

Feia molt de temps que no vèiem el jugador com ha aparegut a darrera hora del dia a les xarxes socials i en la presentació del nou espectacle del Mago Pop. Totalment afaitat, com es diu habitualment, amb la cara com el culet d’un nadó, rapat pels costats i amb només uns quants cabells curts a la closca. Si Piqué ja sembla més jove de l’edat que té, pel que fa, pel seu caràcter juganer i sorneguer, ara, encara més, semblant un preadolescent.

Per no parlar de la cara que posa en veure’s totalment diferent després de tant de temps, que fins i tot no sembla ni ell, i acompanyant la impactant imatge amb una paraula definitiva que ha donat molt de joc a la xarxa, “younger” (més jove):

Gerard Piqué / @3gerardpique

Immediatament després de l’ensurt inicial, sobretot, per la gran quantitat de dies que feia que no el vèiem tan afaitadet, la xarxa s’ha omplert de reaccions de gent opinant sobre l’impactant nou look del central. Especialment, els seus companys, col·legues i amics, que s’han abonat a fer conya amb les seves galtes sense cap pèl. 

Íker Casillas i Gerard Piqué 

Gerard Piqué i Jordi Basté / @jordibaste

El més agosarat, l’exporter del Reial Madrid i de la selecció espanyola, Íker Casillas, que ha aprofitat el younger per utilitzar una altra paraula amb rima, “mounguer”. El seu gran amic Jordi Basté també ha estat fi a l’hora de recomanar-li que ja era hora d’anar a fer nones com els nadons. D’altres com David De Gea, Marc Bartra o Riqui Puig, també hi han dit la seva.

Ja veurem què triga el jugador en mantenir aquest look. Qui sap si ho ha fet per estar més fresquet durant aquestes setmanes de calor. Qui sap si és una promesa. Sigui com sigui, esperem que no li passi com a Sansón i li hagi marxat tota la força amb aquesta decisió capilar. No trigarem molt de temps en comprovar-ho: d’aquí a un mes comença la Lliga. Veurem si aleshores torna a mostrar una barba imperial a l’alçada del que és: un dels millors centrals del món.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *