Immobilitzen un camió provinent d’Istanbul per excedir el temps de conducció permès

La Guàrdia Urbana va immobilitzar divendres passat un camió articulat de transport internacional perquè el conductor havia excedit el temps seguit de conducció i no va respectat els descansos. El vehicle feia la ruta Istanbul-Barcelona i els agents van comprovar que no havia complert amb la normativa.

Divendres vam immobilitzar un camió articulat de transport internacional de mercaderies que havia comès infraccions molt greus relacionades amb el descans i els temps de conducció.

Excedir els temps de conducció augmenta el risc de patir/provocar sinistres de trànsit!#gubUCT pic.twitter.com/RCQipIuYQC

— Guàrdia Urbana Barcelona (@GUBBarcelona) July 21, 2021

Multa d’entre 3.300 i 4.600 euros

En una piulada a les xarxes socials, la Guàrdia Urbana alerta que superar els temps de conducció augmenta el risc de patir i de provocar accidents. Se li atribueixen infraccions molt greus i això vol dir que va superar en un 50 % els temps de conducció seguits permesos. En aquests casos, la multa està entre els 3.301 i els 4.600 euros.

La normativa estableix que després d’un període de conducció de quatre hores i mitja, la persona que condueix ha de fer una pausa de com a mínim 45 minuts. A més, el temps màxim de conducció no pot superar les nou hores diàries, mentre que el límit de conducció setmanal és de 56 hores.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *