Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

Illa no fa autocrítica, ni demana perdó per dir que l’independentisme ha estat pitjor que el franquisme

El cap del PSC i de l’oposició, Salvador Illa, ni se’n desdiu, ni tampoc fa autocrítica i encara menys demana perdó per les seves polèmiques declaracions al ‘Diari de Girona’ on es desprenia que considerava molt pitjor per Catalunya l’etapa de governs independentistes que el franquisme. Davant de l’allau de crítiques rebudes, Illa creu que “s’han volgut fer comparacions que no es desprenen”. El dirigent socialista va dir, textualment, “és molt important que passem pàgina a deu anys que, no exagero, han estat els pitjors dels últims tres-cents de la història de Catalunya”.

En una entrevista a ‘Ser Catalunya’, Illa no ha repetit la mateixa frase, però assegura que manté que els últims deu anys han estat “molt negatius” per a Catalunya perquè s’ha anat enrere en matèria econòmica, prestigi institucional i convivència.

El líder del grup parlamentari del PSC ha evitat també respondre el president Carles Puigdemont, l’únic dirigent de la Generalitat que l’ha criticat, perquè creu que el propòsit de la política no és  confrontar permanentment.

“M’interessa fer política útil per als ciutadans. Els darrers deu anys no han anat bé per a Catalunya, això és el que dic i mantinc”, ha insistit.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: