Categories
ELNACIONAL.CAT

Ikea té una nova catifa feta amb ampolles de plàstic reciclades: tacte suau

A Ikea tenen diverses màximes. Per exemple, que els seus productes compti|expliqui amb un alt nivell de qualitat. I també que facilitin la vida als seus clients. A més, també tenen en compte que ofereixin un disseny atractiu. I tot això sense oblidar que estiguin disponibles a preus ajustats. Un còctel que ha tingut molt a veure en l’èxit d’Ikea al llarg dels anys.

Però n’hi ha més. També vetllen perquè els seus productes estiguin elaborats amb materials i mitjançant processos que respectin el medi ambient. L’ecologia forma part del seu full de ruta.

Ikea té una catifa elaborada amb ampolles reciclades

Una sèrie de característiques que podem trobar en productes com la catifa TOFTLUND. Un article que és entre els més venuts i que compta amb multitud de virtuts.

Aquesta catifa d’Ikea aquesta catifa mesura 85 cm de llarg i 55 cm d’ample, amb una superfície de 0,39 metres quadrats. Mentre que la longitud del pèl és de 21 mm. Ve en color blanc. I atenció al seu preu, perquè només et costarà 10 euros.

Catifa TOFTLUND d’Ikea

Entre les seves característiques, destaca que ha estat elaborada amb ampolles de PET reciclades. Encara que no per això renuncia al confort i la suavitat. Al contrari.

Suavitat i confort a preu ‘low cost’

Aquesta catifa a la venda a Ikea compte amb una superfície suau, càlid i agradable de trepitjar. I tant pel tacte com pel seu aspecte aparelli fabricada amb pell d’ovella.

Catifa TOFTLUND d’Ikea

A més, aquesta catifa és molt fàcil de netejar. Es pot ficar a la rentadora. I és ideal per posar-la al terra als peus del llit o a sobre d’un sofà per augmentar la sensació de confort quan estiguem veient una pel·lícula o una sèrie.

El fabricant recomana que, si l’utilitzem a terra, ho fem amb el protector antilliscant STOPP, que es pot tallar o doblegar en cas que sigui necessari.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *