Ikea té un invent que acaba amb la incomoditat més gran de tenir quadres a casa: solució de 4 euros

Queden molt bonics, sí, però tenir quadres exposats a casa com a decoració pot donar autèntics mals de cap. D’una banda, pels forats que necessiten a la paret. I tret que tinguem molt clara la decoració que volem i que no els tocarem en uns quants anys, ja saps que no quedaran gaire bonics els forats negres que quedaran. Per un altre, pot ser un destorb a l’hora de treure la pols, ja que no te’n quedés cap altra que anar despenjant un per un. I això pot ser un problema si el suport és molt alt.

Una sèrie de problemes amb els que, gràcies a Ikea, pots acabar de cop. I això ho pots aconseguir amb el MOSSLANDA, una lleixa per a quadres que et deslliurarà dels problemes esmentats i que només et costarà 4 euros.

Ikea canvia la manera d’exposar quadres (i altres records)

D’entrada, no necessitaràs fer forats per als quadres, ja que se sostenen sobre el prestatge. I estaràs pensant que el prestatge necessita forats. No obstant això, quan et cansis dels quadres podràs col·locar un altre objecte al seu lloc, podent canviar radicalment la decoració sense veure’t condicionat/a per on has fet el forat.

Mosslanda de Ikea

Per un altre, podràs treure la pols amb facilitat. I en no estar el quadre penjat, podràs col·locar-lo sense problemes sostenint-lo des de sota.

Aquest prestatge a la venda a Ikea compte amb una ranura dissenyada perquè puguis col·locar en l’angle ideal qualsevol marc, sigui de la mida que sigui. Poden ser de color blanc, blanc efecte pi tenyit o negre, i la seva longitud és de 55 cm. Encara que està recomanada per a quadres d’un màxim de 45 cm per evitar caigudes accidentals.

Mosslanda de Ikea

A més, com dèiem, podràs exposar en ella un altre tipus d’objectes, ja siguin fotos, felicitacions o llibres, canviant la decoració quan et vingui de gust o et cansis de la que tens.

La comanda no inclou accessoris per fixar la paret, doncs cada paret necessita un tipus de ferramentes i hauràs de buscar el més adequat. No obstant això, has de saber que és compatible amb les ferramentes de la sèrie FIXA d’Ikea.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *