Categories
ELNACIONAL.CAT

Ikea reinterpreta el llum més famós de la història inspirada en la forma de la carxofa: 49 euros

Ikea fa gust molt bé que per dominar el mercat de la llar ha de tenir productes a preus populars, tanmateix, això no significa que hagi de deixar de banda la qualitat. Per aquest motiu, i per arribar a un públic més selecte als seus establiments l’empresa de mobles sueca ha apostat per inspirar-se en els millors per a les seves creacions.

La il·luminació és una cosa que cada vegada té millor el comerç suec i és per això que no ha dubtat a portar nous i espectaculars dissenys a les seves botigues. Un que està causant estralls és el que ha fet amb el llum de sostre IKEA PS 2014, un producte amb un estil que ha enamorat tots els consumidors d’IKEA i a més ho ha fet a un preu baix ja que per només 49 euros podem tenir-la a casa.

El llum IKEA PS

Un llum de primer nivell

L’IKEA PS 2014 té una clara inspiració en un dels llums més coneguts de la història: el llum Artichoke, que va dissenyar l’arquitecte de la llum Poul Henningsen el 1958 basant-se en la forma de la carxofa. Aquesta icona del disseny dels països escandinaus va ser un encàrrec per a la firma Louis Poulsen i va estar formada per 72 làmines que fan que la llum s’escampi per la sala de moltes maneres diferents.

Llum Artichoke, de Poul Henningsen

La inspiració del llum d’IKEA és tal amb l’Artichoke que la versió de la botiga sueca ha arribat a guanyar el certamen internacional de disseny Xarxa Dow Award amb l’esmentat llum. Per això, que només amb 49 euros puguis tenir aquest producte d’alta qualitat d’IKEA és un privilegi. A cop de cordó pots canviar-la la forma i la intensitat a la llum perquè estigui encara més al teu gust.

Poul Henningsen, arquitecte del llum en què s’inspira IKEA, estaria orgullós del treball de l’empresa sueca, ja que per a una persona obsessionada amb la llum com ell poder controlar-la al màxim i a més que tingués un disseny bonic era el màxim. IKEA ha tornat a sorprendre al món una vegada més.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *