Categories
ELNACIONAL.CAT

Ikea multiplica l’espai de qualsevol habitació de casa teva amb una novetat de 10 euros

Ikea sempre diu d’ells mateixos que són especialistes per a la llar i com a tal actuen. L’empresa de mobles sueca ha tornat a demostrar que sap trobar solucions apropiades per a qualsevol casa i aquesta vegada ho ha fet amb un producte que pot fer que qualsevol habitació sembli més gran del que és.

En aquesta ocasió ho han fet mitjançant un pack de quatre miralls de paret que podem col·locar de la manera que vulguem per donar el disseny apropiat per a la nostra habitació.

Aquests miralls anomenats Lots es poden comprar en lot de 4 o podem adquirilos de manera individual, una cosa que pot sumar possibilitats ja que la seva mida de 30×30 permet que es pugui adaptar a pràcticament qualsevol espai de l’habitatge.

Miralls d’IKEA

El pack de quatre té un cost de 10 euros en IKEA, mentre que el preu del Slot solt és de 2,5 euros. Una opció molt econòmica per fer que la nostra casa sembli una mica més gran del que és.

La ubicació dels mateixos és indiferent. Malgrat que en IKEA els recomanen per al saló, el cert és que poden ser part de la decoració de qualsevol habitació.

La instal·lació és fàcil amb una fixació a la paret que es fa amb una cinta de doble cara que s’encarregarà d’aguantar el pes sense que aquests caiguin. La petita mida dels Slots de vidre fan que el pes no sigui gaire gran i la seva sujección sigui senzilla.

Més opcions de miralls a bon preu

A més de l’opció dels Slots, Ikea té alguna variant quant a miralls per a la decoració de la casa. El pack Honefoss de 10 miralls a 18 euros és molt interessant. També podem trobar opcions més habituals com el mirall de paret Ikea Nissedal, un clàssic de la botiga sueca, per 30 euros. O opcions més econòmiques com el mirall de 21×30 anomenat Lonsas que podem adquirir per un sol euro.

La varietat que ens proporciona Ikea per millorar la nostra llar és il·limitada i amb uns preus realment competitius, pel que sempre sol ser una bona opció llançar-li un ull quan tenim ganes de millorar el nostre habitatge.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *