Categories
ELNACIONAL.CAT

Ikea idea una taula per poder treballar des del sofà de casa teva

Sense cap dubte, Ikea és un dels millors centres als que pots anar a buscar solucions per a la teva llar. La cadena de mobles ‘low cost’ sueca compta al seu catàleg amb infinitat d’articles de qualitat a preus baixos que et facilitaran la vida en el teu dia a dia.

La multinacional proposa solucions per a tot i per a tothom. Per a la cuina, per al bany, per als dormitoris, per al despatx…Y ara també perquè puguis treballar còmodament des del sofà.

Ikea té una solució per treballar des del sofà

Si ets teletreballador/a, segurament tindràs el teu espai a casa on treballar en les hores més productives. Però de vegades va bé relaxar-se i descansar una mica al sofà. O pot ser que una vegada hagis acabat la teva jornada laboral hagis de realitzar alguna tasca extra d’última hora que puguis realitzar ràpidament amb el portàtil. Dos escenaris en els quals et serà molt útil l’artefacte que coneixeràs a continuació. Encara que també et servirà per a moltes altres situacions. Per exemple, sopar al sofà davant de la tele.

Es tracta del VITTSJÖ, un suport portàtil a la venda a Ikea que serà ideal per col·locar a sobre l’ordinador portàtil i continuar treballant des del sofà o la safata del sopar. Un producte que et serà de gran utilitat i que no serà una molèstia quan no l’utilitzis, ja que el pots utilitzar com a tauleta de vidre.

Suport VITTSJÖ d’Ikea

El suport d’Ikea costa 25 euros

Aquest suport està fabricat amb vidre temperat i metall, la qual cosa li aporta un aspecte senzill i lleuger. I el seu disseny amb potes a un sol costat és perfecte per acoblar quan estiguis assegut/a al sofà.

Suport VITTSJÖ d’Ikea

Aquest suport a la venda a Ikea mesura 35 cm d’ample, 55 cm de fons i 65 cm d’alt, amb un pes d’uns 15 quilograms. I el fabricant garanteix resistència alhora que lleugeresa i amplitud. I atenció al seu preu, perquè només et costarà 25 euros.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *