Categories
ELNACIONAL.CAT

Ikea estrenarà nova botiga al Parc Central de Tarragona aquesta tardor

Ikea obrirà a la tardor una nova botiga en el centre comercial Parc Central de Tarragona. Es tracta d’un espai anomenat Ikea Dissenya amb multitud de possibilitats. Així serà la novetat sueca.

Nova botiga Ikea a Tarragona

Ikea obre la seva botiga número 17 en territori català, i la ciutat triada per a la novetat ha estat Tarragona. Un local de 84 metres quadrats en la planta alta del centre comercial Parc Central, serà la primera seu d’Ikea Dissenya de la regió, on ja hi ha una central de distribució online. Des de Valls, aquesta central dona servei a Espanya, Portugal i el sud de França.

Parc Central Tarragona / Wikimedia

Les obres del nou establiment ja han començat i està previst que finalitzin abans de setembre. La companyia té la intenció d’obrir portes a la tardor. Però què és Ikea Dissenya?

Què és Ikea Dissenya?

Segons els responsables, “l’objectiu és ser més a prop dels tarragonins i ser cada vegada més accessibles”. L’establiment tindrà una plantilla inicial de vuit empleats i els clients podran dissenyar i planificar projectes personalitzats per a totes les estances de la casa, assessorats per experts d’Ikea.

A més, podran demanar assistència per fer les compres online o contractar els serveis de recollida, transport i muntatge. Fa mesos que l’empresa duu a terme el procés de selecció entre la gent de Tarragona.

Una fita clau en l’estratègia i aposta per Catalunya

Segons Irene Carrascal, directora de la botiga Ikea Gran Via L’Hospitalet —de la qual dependrà aquest espai a Tarragona—, “la companyia continua redissenyant la forma en què ens adaptem a les necessitats dels nostres clients. A través d’aquest nou Ikea Dissenya, ens tornem més propers i més accessibles, fent un pas més a Tarragona.”

Ikea Dissenya permet planificar i decorar la nostra casa amb l’assessorament d’experts / Ikea

Carrascal també explica que “poder contribuir amb la nostra feina i experiència a la creació d’espais inspiradors i dissenyar una vegada més un lloc on tots puguem gaudir de la decoració i la vida a la llar ens fa sentir un gran orgull. Aquest nou espai és una fita clau en la nostra estratègia i aposta per Catalunya“.

17 punts en territori català

I és que amb aquest nou Ikea Dissenya Tarragona, la marca sueca comptarà ja amb 17 punts de contacte o venda física a Catalunya, concretament, les seves tres tradicionals grans botigues a Badalona, L’Hospitalet i Sabadell; tres Ikea Dissenya; vuit punts de lliurament de mercaderia repartits per les quatre províncies, i la central de distribució de comandes online de Valls.

Botiga Ikea Gran Via L’Hospitalet de Llobregat / Ikea

Segons explica la companyia, Ikea té clar que vol ser més a prop dels catalans, ja que tant aquest mercat com el madrileny són focus de creixement. “Són peces clau d’un pla d’obertures per als pròxims anys, en el qual es preveu la inversió de 150 milions d’euros i la creació de 750 llocs de treball”, expliquen des de la marca.

A Catalunya, en nous formats, l’objectiu marcat és d’entre quatre i vuit nous establiments, amb la creació de prop de quaranta nous llocs de treball.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *