Categories
ELNACIONAL.CAT

Ikea converteix el sofà de casa teva en taula auxiliar: l’invent que transforma el teu saló per 11 euros

Si tens problemes d’espai al teu saló, l’article d’Ikea del que et parlem a continuació t’encantarà. I és que gràcies a ell podràs prescindir de taula auxiliar sense que això signifiqui que hagis de renunciar a ella.

Els qui tenen una casa gran amb una gran estança per al saló no tindran problemes d’espai. Podran tenir tots aquests mobles que consideren imprescindibles mentre encara els quedarà espai per moure’s.

Ikea acaba amb el problema  de la falta d’espai al teu saló

No obstant això, la majoria no tenim una casa gran. I sovint hem de renunciar a mobles que considerem necessaris. Entre ells, aquesta tauleta auxiliar on deixem la tassa de cafè, el comandament a distància, el telèfon mòbil o el llibre que estem llegint.

No obstant això, gràcies a Ikea podrem tenir aquesta tauleta auxiliar sense que això suposi una despesa d’espai al nostre saló. La firma sueca de mobles ‘low cost’ té a la venda la ‘safata’ Rödeby. Però ull, perquè no és una safata convencional.

Rödeby de Ikea

Aquesta safata d’Ikea consisteix en una superfície elaborada amb làmines de bambú flexibles que podrem col·locar al braç del sofà, convertint-lo en aquesta tauleta auxiliar. D’aquesta forma tindrem a mà una superfície estable que no ocuparà espai quan la deixem d’utilitzar. A més, el seu disseny no desentonarà amb els mobles de casa teva. De fet, està disponible en dos colors: fusta natural i negre.

Només costa 11 euros

Les làmines de bambú, a més, ofereixen protecció al sofà en cas que ens la vessi tassa de cafè o similar. I és molt fàcil de treure i posar. Només hauràs d’estendre-la quan la necessitis.

Així mateix, el material amb què està fabricada és molt resistent i no requereix més manteniment que el de la netejar-la. Suporta la humitat i les ratllades.

Rödeby de Ikea

Finalment, les mesures de la Rödeby de Ikea són ideals per a recolzabraços d’entre 10 i 30 cm. I el seu preu és de només 11 euros. Un preu bastant més mesurat del que costaria una tauleta auxiliar a l’ús.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *