Categories
ELNACIONAL.CAT

H&M rescata els jeans que van portar les nostres mares i que han conquistat a la Kylie Jenner: 40 euros

Entre les moltes peces que buscarem per a aquesta tardor, hi ha un clàssic que mai no falla, i que sempre volem renovar: els nostres texans. De talls més moderns, altres més “de tota la vida”, o com els vulguem, però els texans mai no falten, i sempre agafen protagonisme durant aquesta època de l’any.

I els texans, entre els molts beneficis que ens ofereixen, tenen la capacitat de teletransportar-nos a altres èpoques, ja sigui de la nostra vida o en general.

Viatgem al passat amb els texans del moment

Us hem de confessar que aquesta temporada ens hem encapritxat. Buscàvem uns texans que ens transportaran als vuitanta. I ho hem aconseguit. Aquella època de contrastos, rebel, i amb personalitat. Per tornar a aquells anys tan especials, ens quedem amb un model de texans que ve de la mà de H&M, i és una peça no només bonica, sinó que afavoreix molt la figura, i a més a un preu del més temptador.

El color blau, a mig camí entre el fosc i el clar, ja ens recorda a aquests texans clàssics que estàvem buscant, un color de jeans a l’ús. Però és que també estan pensats per protegir-nos del fred, amb una cintura alta i una tela prou gruixuda com perquè no patim de temperatura.

I si t’estàs preguntat el seu preu, això també t’agradarà, ja que poden ser teus per 40 euros, una inversió que sabem que estarà ben feta.

No fa falta esmentar el gran joc que donen uns texans al nostre armari, ja que les possibilitats de combinacions són molt grans com ja sabem, i això també ens ajuda a treure el màxim de totes les nostres peces.

Aquest texà ho podem trobar fins a la talla 50 en H&M, i la veritat que nosaltres ja tenim la nostra peça que ens torni als vuitanta.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *