Categories
ELNACIONAL.CAT

H&M recupera un clàssic per a la dona dels anys 90 a Espanya per 19,99 euros

Els vells temps sempre tornen i en moltes ocasions amb versions millorades, tal és el cas d’aquesta peça que ofereix actualment H&M que va ser molt popular en els anys 90 a Espanya i que es va convertir en un clàssic per a moltes dones.

Quan d’elegància i estil es tracta són moltes les peces que poden convertir un abillament senzill o casual, en un abillament completament elegant i diferent per anar a qualsevol esdeveniment o reunió.

I aquest és el cas d’una “Americana“, una peça que des que va sortir es va convertir en una peça imprescindible per als armaris de moltes dones en aquella època, per la qual cosa era comú trobar fins i tot personatges en pel·lícules o de la televisió portant una versió d’aquesta meravellosa jaqueta.

La podies trobar en tots els colors, però aleshores els colors pastissos estaven prenent un gran pes, pel que normalment trobaves dissenys en blanc, beix, rosa pàl·lid i molts altres que captaven cada vegada més l’atenció i mirades dels qui l’observaven.

La gran americana de H&M

En aquesta ocasió H&M t’ofereix una americana tradicional en color crema que s’adaptarà a qualsevol dels teus abillaments amb elegància i l’estil que la caracteritza. És un model que inclou botonadura senzilla i unes meravelloses solapes d’osca que fan que el tancament sigui complet i elegant alhora.

Jaqueta H&M

A més, explica amb 4 botons a cada puny que té una funció decorativa, que fan un excel·lent contrast amb els botons de la part frontal. Els seus materials són suaus i alhora resistents, ja que està feta en un folre de setí de polièster reciclat per a l’interior.

Mentre que en la part exterior et trobes un meravellós teixit confeccionat amb polièster parcialment reciclat.

La millor notícia de totes és que la trobes disponible en diversos colors, per la qual cosa podràs triar entre beix, gris clar o negre, segons el color que consideris que millor et senti i amb què et sentis més còmoda.

És una peça que s’adapta a molts estils, així que tens assegurades moltes postures perquè poden funcionar bé per a diferents ocasions. Pel que la inversió dels 29,9 euros que costen, serà a llarg termini i creu-nos que valdrà la pena per complet.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *