Categories
ELNACIONAL.CAT

H&M recupera la peça que Marilyn Monroe i Hollywood dels anys 50 va posar de moda

L’estil que sempre marca tendència és la moda dels anys 50. Després de dècades del terme d’aquella època, encara hi ha dissenyadors que no es resisteixen al seu encant. Com és possible? Per a absoluta felicitat de tots, H&M recupera la peça que Marilyn Monroe (i Hollywood dels anys 50) va posar de moda. Si una d’aquestes peces torna a la vida, t’atreveixes a experimentar el canvi?

Si existeix una veritable representant dels anys 50, aquesta és Marilyn Monroe. La seva vestimenta va ser un absolut impacte per a la indústria de la moda. En cada imatge i cada pel·lícula hollywoodense gravada, va quedar immortalitzada l’absoluta feminitat del seu vestir. Però, si hem d’anomenar una peça transcendental, aquesta és la gavardina o trench.

Què va fer H&M? Es va traslladar a l’època on va iniciar tot l’apogeu i va portar la gavardina de volta. Excepte que no és qualsevol model, aquest és captivador i compta amb els requisits per eclipsar tot el teu clóset.

La gavardina de H&M que mai no passarà de moda

La gavardina midi de H&M és oversize, elaborada en un teixit de sarga i composta per una brillantor molt lleugera. Per què està a punt d’esgotar-se? Perquè és la peça|penyora perfecta per crear looks a la tardor i hivern, sense perdre un bri d’elegància i originalitat. Això es deu que té mànegues espaioses, espatlles caigudes i un cinturó (extraïble) per marcar la silueta. Així mateix, exhibeix un preu de 59,99 euros, però no et penediràs de pagar-lo.

Gavardina H&M

Un dels millors recursos de la gavardina és que resulta molt versàtil. Un dia podries portar-lo amb un vestit midi, mentre que un altre te’n decantaries per uns pantalons negres combinats amb una dessuadora amb caputxa. Hi ha infinites maneres de portar aquesta peça.

H&M recupera la peça que Marilyn Monroe va posar de moda i és un encert total. Estàs llesta per veure’t com una estrella de cinema atemporal?

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *