Categories
ELNACIONAL.CAT

H&M porta a Espanya la faldilla del futur: el que no has vist mai ja és una realitat

H&M dona la benvinguda a la tardor. Sentim desil·lusionar-te, però ja estem el setembre i veient les actuals condicions climatològiques, creiem que és moment d’acomiadar-se de platges i piscines. Toca guardar el banyador i treure la famosa roba d’entretemps. Entre les principals marques ‘low cost’ trobem la nova artilleria pesada. Sembla que durant els pròxim mesos, les faldilles es convertiran en un indispensable al teu armari, tal com ha demostrat H&M en una col·lecció especial.

H&M aposta per faldilles amb elegància per a la temporada d’entretemps

La sinergia que Toga i H&M estan creant donarà molt parlar, ja que ens continua portant coses sorprenents. Aquesta vegada es tracta d’una faldilla en teixit de llana, amb una cremallera oculta amb tancament de gafet al darrere, i de llarg fins al genoll.

Que les faldilles són un imprescindible és una cosa que ja sabem, però sembla que aquesta tardor vindran encara amb més força, ja que les marques ‘low cost’ estan apostant d’una forma decidida per elles. I en tots els seus estils: midi, amb plecs, amb botons… en aquest cas H&M i Toga es decanten per una cut-out.

La composició exterior és de llana 100% com hem dit, tanmateix, el forro és 100% cupro. A més, és asimètric, i el cupro estampat li dona una personalitat a la faldilla que sempre és una cosa positiva.

Per a molts, tardor és època de tornada a la rutina, i aquesta faldilla, que estarà disponible pròximament per 89,99 euros, ens ajudarà en el nostre ‘look’ diari, ja que la seva versatilitat la fa perfecta per al dia a dia. No només per la seva comoditat, sinó pel toc elegant propi de les peces de Toga, que fan que puguem estar segures que sempre s’adequarà a qualsevol context, com a reunions, exposicions, etc. Recordem que aquesta col·lecció de H&M és una mica més exclusiva.

Si estàs buscant una faldilla moderna, amb aires de futur, i que t’estilitzi durant la tardor, aquesta opció de H&M l’has de tenir molt en compte sense cap dubte. 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *