Categories
ELNACIONAL.CAT

H&M ‘fitxa’ en Harry Potter per a al tornada a l’escola: roba ‘màgica’ a preu ‘low cost’

El setembre sempre arriba per posar les coses al seu lloc. Tornem a l’oficina, a la nostra vida més rutinària… però, i per als nostres petits? Per a ells també hi ha un altre clàssic, “la tornada a l’escola“.

Totes les tornades a l’escola són diferents, i més en els temps que corren amb tot aquest període de pandèmia. Els nostres nens i nenes s’encaminen cap aquest nou curs amb la màxima de les il·lusions per compartir coses amb la resta de la classe, com feia un dels personatges de ficció més famosos, en Harry Potter.

Torna a l’escola amb en Harry Potter

El jove mag ha estat un dels personatges que més presents han estat en la vida dels nens en les últimes dècades. I no és per a menys, cada nou curs a Hogwarts era ple d’aventures i peripècies, sempre amb una ambientació màgica de la saga.

Dessuadores d’en Harry Potter

Doncs bé, de la mà de H&M hem caçat (com si fos una partida de Quidditch), una col·lecció que segur que entusiasmarà els més petits, i que ens servirà als grans per acabar de preparar la seva tan anhelada tornada a l’escola.

Tant per a nenes com per a nens, aquesta col·lecció de H&M Kids ens ofereix dessuadores amb o sense caputxa ambientades al món Harry Potter, així com jerseis, joggers estampats, complements com a bandoleres, ampolles d’aigua, paraigua…

Col·lecció Harry Potter

En definitiva, una col·lecció a uns preus molt reduïts, perquè per exemple les dessuadores les trobem a partir de 9,99€, els dibuixarà un somriure als nostres petits, perquè comencin el nou curs amb un dels seus personatges favorits en el seu dia a dia. Segons ens arriba per carta, una òliba ens ha explicat que estan sent tot un èxit en vendes. Encara que passin els anys Harry Potter serà atemporal, com algunes tendències.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *