Categories
ELNACIONAL.CAT

Helena García Melero nedant al Cap de Creus es troba una sorpresa repugnant

Helena García Melero està en forma als seus 53 anys. Fa molt esport per mantenir el ritme d’un programa diari a TV3, el de més llarga durada de la graella: de quarts de cinc a quarts de nou.

Com va avançar en exclusiva EN Blau, amb la sortida de Lluís Marquina serà la mateixa Helena qui presentarà tot el programa. Se li gira més feina. Per reblar-ho, té tres fills:  Maria, Paula i Joan. Es manté sana gràcies a fer running i nedar moltes milles al mar.

Melero nedadora a Instagram

Fa pocs dies va competir en aigües del seu estimat Empordà.  Va participar a la ‘Marnatón’una exigent prova de natació en aigües obertes de Sant Feliu de Guíxols. 6 km nedant sense parar durant 2 hores i quart. A la foto superior es comprova que va arribar baldada.

Ara que ha acabat la temporada del Tot es mou ja fa vacances a Cadaqués i allà, al Cap de Creus, ha decidit seguir nedant i nedant. Aquest cop per esbarjo, no per competir. Sense el neoprè s’ha llençat a les cristal·lines aigües mediterrànies però s’ha endut una desagradable sorpresa:

Instagram Melero

Neda uns pocs metres i recull tota aquesta quantitat de plàstics, de brossa, de merda marina. És indignant. No necessàriament és incivisme. Pot provenir d’alguna riera que desemboca al mar. Però no pot passar que els peixos, i els nedadors, es capbussin entre bosses i embolcalls de tota mena. I al Cap de Creus que és una zona especialment protegida.

Melero escriu: “Nedar quatre braçades i recollir desenes de plàstics. Hem d’actuar ja per salvar els oceans“. I demana plastic free, una societat lliure d’envasos de plàstic.

Helena G. Melero en l’últim programa de temporada, TV3

Val més aquesta difusió d’una VIP molt estimada que mil campanyes institucionals. Melero posa cara a una escena que es repeteix a tot el litoral català: tones de plàstic arriben al mar i maten la flora i la fauna. Meravellosa Helena.

En el seu cas, la sensibilitat mediambiental ve reforçada per la seva passió per nedar. La seva primera Marnaton la va fer el 2019 a Cadaqués de 6km i mig en 2h i 17 minuts. Els organitzadors i companys d’aventura li van donar “molt bons consells i carinyo en cadascuna de les braçades compartides”. I entre tots s’encomanen la passió pel mar i la sensibilitat per mantenir-lo net. 

De la mar, el mero, i de la tele la Meleru.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *