Gran bufetada de Quim Monzó a Ada Colau per l’últim que ha fet a Barcelona

Brutal galeta. Així es podria definir el comentari de poques paraules que el periodista català Quim Monzó ha dedicat a la política Ada Colau, per l’últim que farà a Barcelona. I és que l’alcaldessa de la ciutat catalana, des que va arribar al poder, està en boca de tothom pels múltiples canvis que està fent a la ciutat. Un no parar. Un després de l’altre. Unes modificacions, molt polèmiques, que agraden a molt pocs. Les coses com són. Monzó no es calla i diu el que pensa. Sense filtres, clar i directe. Unes paraules aplaudides per molts, que no agradaran a Colau. Què li ha dit? Ho revelem, a continuació. Foto de l’alcaldessa:

ada colau gtres

Ada Colau, GTRES

El dimecres 12 de maig, la política, en declaracions a l’emissora RAC 1, va esbombar l’última decisió que ha pres el seu equip i que ha generat un enorme enrenou. Fa temps Ada Colau va prendre la iniciativa de posar enormes blocs de formigó als carrers per delimitar els espais públics. Uns blocs que no han parat de rebre crítiques des que es van instal·lar i que ara ha decidit retirar. No perquè generin morts, ni perquè hagin causat accidents, va manifestar, sinó perquè “són lletgíssims“. Una imatge val més que mil paraules. L’adjuntem:

bloc formigo barcelona acn

Bloc de formigó en un carrer de Barcelona, ACN

Una decisió a la que Quim Monzó ha reaccionat. Ho ha fet a través del seu perfil de Twitter, rebent el suport de molts. “Ha hagut d’emmerdar tot Barcelona per adonar-se que el formigó és molt lleig“, afirma l’escriptor. El seu tweet, a continuació:

Perfil de Twitter de Quim Monzó

Perfil de Twitter de Quim Monzó

Tan lletjos com ella, que se’n vagi també“, “Aquesta dona és una tortura“, “És la reina de la merda i té el gust al cul“, “Quina cara que té, com no ho paga ella…” o “Ella és lletja, la traiem també?” són alguns dels molts comentaris de suport que Monzó ha rebut en el seu Twitter. En total, més de 2.300 ‘m’agrada’ i més de 130 comentaris. El gust és molt subjectiu i particular. Cadascú té el seu. I el de Colau queda clar que no agrada a ningú.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *