Categories
E-NOTICIES.COM

Giró ja no té “por”

El conseller d’Economia, Jaume Giró, ha anunciat aquest dimecres que recorreran finalment a l’Institut Català de Finances (ICF) per cobrir les fiances que el Tribunal de Comptes ha imposat als 34 exalts càrrecs per l’acció exterior de la Generalitat realitzades entre els anys 2011 i 2017. Ho ha fet vint-i-quatre hores després que manifestés que tenia “por”.

Giró va manifestar que “a vegades infravalorem la por, però és molt important i és entre nosaltres”. “Hi ha molt soroll en una part i no hi ha gens de soroll en una altra; i la por és lliure i neix en el cor de molta gent”, va afegir.

El titular d’Economia també va manifestar que “he decidit no sotmetre cap dels professionals de l’ICF a donar curs a una operació que, si tenim en compte els precedents, provocaria angoixa, inquietud i por entre ells i les seves famílies”. “Ho vam posar en el decret, però tal com han anat les coses era córrer un risc innecessari, i tampoc arribàvem a temps per fer tot el que havíem de fer”, va concloure.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *