Fotos impactants de famosa expresentadora de TV3, de petita: costa saber qui és

Un dels costums que hem vist que aquest estiu molts famosos posaven en pràctica tenia a veure amb un divertimento a les xarxes, uns records nostàlgic rebuscant en l’àlbum de fotos familiar i trobant tresors en forma d’imatges color sèpia gastades i enyorades d’èpoques passades, quan eren nens i ni somiaven en què els depararia el seu futur professional. A això s’hi van apuntar Judit Mascó, Martina Klein o Laura Fa.

Però també vam veure com Catalunya Ràdio promocionava d’aquesta manera alguns dels noms que des d’aquest dilluns ja es dirigeixen als seus oients, locutors com Elisenda Carod, Òscar Fernández o Quim Morales.

Elisenda Carod

Laura Fa i la seva germana

Judit Mascó i la seva germana

Martina Klein

Ara li ha tocat el torn a una altra coneguda comunicadora. Una presentadora que ha passat per totes les cadenes. TV3. A tota pantalla; TVE, Waku Waku, Fantastic Dúo; Antena 3, La isla de los famosos, El hormiguero; Cuatro, Factor X, Perdidos en la tribu o La Sexta, on acaba d’aterrar per presentar La Roca.

Per roques, les que es veuen en una de les quatre meravelloses imatges que ha publicat al seu compte d’Instagram, on se la veu asseguda sobre d’una barana, amb ulleres de sol, davant d’una cala, molt joveneta: “De cuando para veranear sólo necesitabas unas cangrejeras, un bikini de triángulo y unas Vuarnet…”.

De la mateixa època és la imatge que il·lustra aquesta peça, al costat dels seus germans petits a la muntanya, “de cuando te tocaba veranear con tus hermanos pequeños y tú con 15 ya te querías independizar… y encima ese año a tu padre se le ocurre cambiar la playa por la montaña… súper contenta como podéis observar”.

També paga la pena veure-la una mica més gran, a punt per anar a les illes Balears, tot i que com ella molt bé recorda, “de cuando te montabas en el Ferry para llegar a Ibiza y primero desembarcaban tus hombreras y luego llegabas tú…”.

I una foto on no se la veu, però se la intueix, molt més petita, possiblement amb poques setmanes de vida, possiblement el seu primer dia de platja, “mi primer verano (soy la del capazo y creo reconocer en ese señor a mi padre)”. En definitiva, “…de cuando el verano era eterno”.

Imatges impagables de temps pretèrits, on no s’imaginava que anys després seria una de les presentadores més sol·licitades de la televisió. Núria Roca ha volgut recordar així aquells moments per desitjar als seus seguidors a xarxes que hagin tingut un estiu excel·lent. Ella i la seva família l’han gaudit al màxim, amb alguna escapada amb el seu marit, Juan del Val, on se les va tenir amb uns fotògrafs, i els seus fills, Paul i Olivia, a Cadis.

Allà han aprofitat per carregar piles de cara a una nova temporada on se li presenten nous reptes professionals, com l’obra de teatre La gran depresión, al costat d’Antonia San Juan.

Núria Roca, doncs, que ha emocionat la xarxa amb unes imatges de quan era molt joveneta i que anys després, somriu molt més que en aquelles fotos, per la vida que té i de la que se sent tan orgullosa.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *