Foto de María Patiño presumint de nous abdominals després d’operar-se’ls al març

María Patiño, presentadora de Socialité i col·laboradora de Sálvame, és una gran amant de la cirurgia estètica. No se n’amaga i, a través de les seves xarxes socials, sempre mostra tots els retocs que es fa per lluir perfecta camí dels seus 50 anys. Les mans, el coll, els pits, la cara o les cames. No hi ha part de la seva anatomia que no hagi millorat gràcies al bisturí. Una de les últimes zones que s’ha retocat ha estat l’abdomen. Una intervenció que es va fer el març del 2021, per lluir perfecta de cares a l’estiu, i de la que ha presumit en les últimes hores per mostrar als seus seguidors com li ha quedat el ventre. Foto de la periodista al seu pas per la clínica:

Perfil d’Instagram de María Patiño

Des de fa uns dies María Patiño es troba absent de la televisió. El motiu no és altre que l’escapada que està fent amb el seu marit, l’actor veneçolà Ricardo Rodríguez, per gaudir d’uns dies de surf i platja, dues de les seves grans passions. Concretament, el lloc triat ha estat Fuerteventura, la segona illa més gran de les Canàries. Unes vacances de què María Patiño està presumint a les seves xarxes, a base de publicar vídeos i fotografies seves. Fotos com la que va compartir en el seu compte d’Instagram durant la nit de dimecres 9 de juny. En ella, la de Ferrol, presumeix de figura amb uns pantalons de xandall color blau i un top negre curt, amb el que deixa els seus abdominals al descobert mostrant l’estat actual de la seva panxa després de sotmetre’s a una liposucció. Adjuntem foto:

Perfil d’Instagram de María Patiño

Estas genial“, “Treballes molt el cos al gimnàs“, “Maquíssima“, “Quin bombó”, “Queda’t allà i no tinguis pressa en tornar” o “La foto està una mica trucada” són alguns dels missatges, per a tots els gustos, que la presentadora de Mediaset ha rebut a les seves xarxes després de presumir de la seva nova silueta. Una obsessió pel cos que comparteix amb el seu marit, Ricardo Rodríguez, amb qui es va casar el 15 d’agost del 2019 en una cerimònia íntima que va tenir lloc a Sri Lanka. Doncs l’actor veneçolà, just abans de posar terra pel mig i viatjar amb la periodista fins a Fuerteventura, va posar les xarxes socials potes enlaire amb una instantània seva, sense samarreta al gimnàs, presumint de braços, pectoral i abdominals. Parlem d’això:

Perfil d’Instagram de Ricardo Rodríguez

Ja ho diuen: Déu els cria, i ells s’ajunten. I María Patiño i el seu marit veneçolà fan el match perfecte.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *