Categories
ELNACIONAL.CAT

Foment premia Isidre Fainé amb la medalla d’honor de la institució

Foment del Treball premiarà el president de la Fundació bancària ‘la Caixa’, Isidre Fainé amb la Medalla d’Honor 250 Aniversari. Concretament, Foment, amb aquest premi vol destacar la contribució de Fainé a fer possible que la Caixa mantingui intactes, 117 anys després, els principis i valors socials que van inspirar la seva fundació. L’acte d’imposició de la medalla es lliurarà en la gala dels 250 anys de Foment que se celebrarà el novembre amb la presència de les màximes autoritats del país, segons ha assegurat la institució.

El lliurament de la medalla a Fainé s’emmarca dins dels actes commemoratius del 250 aniversari de la patronal, que continuaran els pròxims mesos, entre els quals destaquen el lliurament de la Medalla d’Honor, alta distinció per a reconèixer les personalitats i iniciatives que destaquen per la seva valuosa aportació al progrés econòmic, social i cultural.

A més de Fainé, durant aquest any Foment del Treball lliurarà tres medalles, la primera serà al Xacobeo i la recollirà el president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo. Foment ho entregarà just aquest any que coincideix amb la celebració de l’Any Sant Compostelano i que es considera un cas d’èxit també des del punt de vista turístic. Es dona la circumstància que el 2021-2022 se celebrarà el número 120 de la Història.

Fotografia d’arxiu del president de la Xunta de Galícia, Alberto Nuñez Feijóo, en una entrevista amb Europa Press – Miguel Muñiz / Europa Press

També s’entregarà la medalla a l’Associació Indústria Tèxtil Cotonera (AITPA), que recollirà el guardó en la mateixa gal·la en representació del conjunt d’organitzacions empresarials que formen part de Foment i que són essencials en la defensa dels interessos dels sectors d’activitat i de tots els territoris de Catalunya. Aquesta organització recorda l’origen de Foment que van fundar els industrials del sector tèxtil.

Per últim també se li entregarà la medalla a Susan “Zanny” Minton Beddoes, editora de The Economist. En el seu cas, el lliurament se celebrarà durant el primer semestre de 2022. 

Aquestes no són les primeres medalles que imposa Foment aquest any, ja que el mes de juny passat ja se li van entregar a l’editor Javier Godó, i al primer ministre italià, Mario Draghi, el mes de juny passat.

Imatge principal: Fotografia de recurs del president de la Fundació Bancària ‘la Caixa’, Isidre Fainé – Fundació Bancària ‘la Caixa’

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *