Categories
ELNACIONAL.CAT

Florentino veu una conspiració: “Obeeix a la meva participació en la Superlliga”

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha reaccionat amb celeritat a l’escàndol que ha explotat el matí d’aquest dimarts, quan El Confidencial ha destapat una sèrie d’àudios de Florentino, del 2006, en els quals el mandatari blanc carregava amb duresa contra Raúl González i Iker Casillas, als quals qualifica d'”estafes”.

Florentino Pérez va qualificar Casillas d'”estafa” / GTRES

Florentino se sent víctima d’una conspiració

Davant de l’enorme terratrèmol, el Reial Madrid ha publicat un comunicat de Florentino Pérez en el qual el president del Reial Madrid atribueix la notícia a una conspiració en contra seva per ser un dels promotors de la Superlliga. “Les frases reproduïdes es pronuncien en converses gravades clandestinament pel Sr. José Antonio Abellán, que fa molts anys que intenta vendre-les sense èxit. Sorprèn ara que, malgrat el temps transcorregut, les reculli avui el diari El Confidencial” explica Florentino.

El comunicat emès pel Reial Madrid després de l’escàndol / Reial Madrid

“Són frases soltes de converses tretes de l’ampli context en el qual es produeixen. Que es reprodueixin ara, després d’haver transcorregut tants anys des que van tenir lloc aquestes converses, entenc que obeeix a la meva participació com un dels promotors de la Superlliga”, afegeix el president del Madrid, que conclou informant que ja ha posat l’assumpte en mans dels seus advocats.

Duríssimes acusacions contra Casillas i Raúl

D’entre tots els àudios destapats, destaquen els que tenen per protagonistes dues llegendes del Reial Madrid, Raúl i Casillas, que malgrat sortir del club per la porta del darrere ara treballen de nou al Madrid. “Casillas no és porter per al Reial Madrid, que vols que et digui. No ho és, no ho ha estat mai, ha estat la gran errada que hem tingut, el que passa és que l’adoren, l’estimen, parlen amb ell, el defensen tant… És una de les grans estafes, la segona és Raúl. Les dues grans estafes del Reial Madrid són primer Raúl i després Casillas”, va assegurar Florentino.

Florentino Pérez i Raúl González, actual entrenador del Castilla / Reial Madrid

“Raúl és dolent, creu que el Madrid és seu i utilitza tot el que hi ha al Madrid en el seu benefici propi. Com ja es considera acabat, diu: ‘Abans que jo m’acabi, acabo amb el Madrid’. És un negatiu, està destrossant el Madrid, la moral dels jugadors, perquè diguin: ‘És el Madrid el que està malament, no Raúl’. És terrible com de dolent és el xaval. I jo, com no puc amb aquest problema, tinc molt a fer i havia de fer la fusió d’Abertis amb Autostrade i altres coses més, ja que mira, ja he estat sis anys, he estat feliç”.

El terratrèmol no ha fet res més que començar a moure els fonaments del Reial Madrid.

 

Imatge principal: Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *