Categories
ELNACIONAL.CAT

Fira de Barcelona, satisfeta amb el MWC, però ganes de normalitat pel 2022

Després de quatre dies molt intensos, el Mobile World Congress 2021 arriba a la seva fi. Aquesta ha estat una edició marcada per les mesures de seguretat contra la Covid, però des de Fira de Barcelona, es mostren molt contents que s’hagi pogut celebrar i esperen que de cara a l’edició del 2022, que se celebrarà al mes de febrer, ja pugui ser amb total normalitat i amb xifres més semblants a les de 2019.

En una atenció als mitjans, el director general de la Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha agraït el “coratge” de la GSMA per haver organitzat el Mobile 2021 i ha mostrat les seves ganes perquè se celebri la pròxima edició. En aquest sentit, ha assegurat que aquesta setmana Barcelona ha estat el centre d’atenció mundial pel que fa als congressos i ha apuntat que tothom hi tenia posats els ulls per entendre i constatar com es podia tirar endavant un esdeveniment de la mida del MWC amb la pandèmia.

Pel que fa a les mesures de seguretat, Serrallonga ha assegurat que el Mobile ha estat el lloc més segur possible i que dins del congrés, tot i les restriccions s’ha pogut fer vida normal i s’ha donat confiança als assistents. Alhora, ha augurat que de cara al febrer, si tot va pel mateix camí i la vacunació avança, les mesures podran desaparèixer i fins i tot “podrien deixar de tenir sentit”. 

És per això que ha sentenciat que, per part de la Fira i a falta de saber el nombre d’assistents total, s’han complert tots els objectius del Mobile i que hi ha una gran percepció de satisfacció entre els organitzadors i assistents. Alhora, ha assegurat que tot ha sortit segons estava previst.

La seguretat ha funcionat

Pel que fa a les grans mesures de seguretat empleades durant aquesta setmana, Serrallonga, ha comentat que tot ha sortit molt bé i tal com estava previst després de mesos de molta feina preparant el dispositiu amb el suport de la GSMA, el Departament de Salut i consultores externes. 

Per altra banda, pel que fa al contingut de congrés, ha recordat que, un any més, s’ha demostrat com la tecnologia de les telecomunicacions pot impactar en les nostres vides de manera directa i en molts camps diferents, posant com a exemple el cotxe connectat per 5G que ha presentat la Generalitat.

Per últim, també ha mostrat la seva satisfacció per la celebració del 4YFN, el congrés paral·lel d’startups, que enguany s’ha celebrat integrat al Mobile on més de 350 empreses s’ha pogut exhibir i donar a conèixer. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *