Figueres reasfaltarà fins a catorze trams de carrer

L’Ajuntament de Figueres iniciarà la setmana vinent obres de conservació i manteniment de l’asfalt de catorze trams de carrers de la ciutat, una tanda que va validar la junta de govern local l’1 d’octubre de l’any passat i que ara s’executarà en menys d’un mes. La superfície total que s’asfaltarà és de 2.360 metres quadrats.

La intervenció s’iniciarà la setmana vinent i dos dels primers carrers que es tornaran a asfaltar són el d’Avinyonet i el carrer Met Miravitlles. També es refarà l’asfalt a la part nord de la rotonda del carrer Fages de Climent, el carrer Albert Cotó (des de l’avinguda Salvador Dalí fins al carrer Santa Llogaia), el carrer Sant Llàtzer –des de Méndez Núñez fins a Pompeu Fabra–, el carrer Mare de Déu de Montserrat –entre el carrer Oliva i el carrer Nou– i la rambla Nova est. Així mateix, s’asfaltarà la rambla Nova oest, el carrer Josep Roca i Bros, la rotonda de la carretera de Llançà, la plaça de l’Estació nord, la plaça de l’Estació sud, el carrer Rubaudonadeu i el carrer Mar.

Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Construccions Fusté i tindran un cost per a l’Ajuntament de 186.076 euros, una xifra sensiblement inferior al preu de sortida del concurs, que va ser de 264.052 euros. Van participar en el concurs fins a nou empreses diferents. La guanyadora va ser la que va oferir el preu més baix de les que es van presentar.

La tanda d’asfaltatge s’ha d’executar entre el 31 de maig i el 27 de juny. Les obres de reparació s’organitzaran per zones per evitar al màxim els talls de circulació.

L’asfaltatge d’aquests carrers ja fa alguns mesos que s’havia d’efectuar, però el cert és que el darrer pla d’asfaltatge fa ja sis anys que es va desplegar. Els treballs consistiran a intervenir en el fresatge del paviment existent; la reparació de l’enfonsament; la repavimentació amb aplicació de reg d’emprimació i subministrament, estesa i compactació d’una capa d’aglomerat asfàltic en calent.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *