Categories
GENCAT.CAT

FGC instal·la a la línia Llobregat-Anoia el característic rombe de la companyia amb els noms de les estacions

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha completat la instal·lació dels característics rombes amb els noms de les estacions a les andanes de la línia Llobregat-Anoia. D’aquesta manera totes les estacions d’FGC, tant les d’aquesta línia com les de la Barcelona-Vallès i Lleida-la Pobla de Segur, estan identificades visualment de la mateixa manera.

Aquesta millora està en la línia de la política d’FGC d’unificar la senyalització i la identificació de totes les línies i reforçar la identitat corporativa de la companyia. D’altra banda, aquesta homogeneïtzació millora la comunicació a les persones usuàries i reforça la imatge de qualitat del servei, completant els atributs comuns a totes les línies, com per exemple l’atenció al client, la puntualitat o la seguretat.

La iniciativa d’instal·lar el característic rombe a totes les estacions va sorgir dins del projecte d’FGC ‘Al teu costat’ a través del qual es fomenta la participació dels agents d’estacions de Ferrocarrils i se’ls faciliten eines per assegurar l’excel·lència en el servei a les persones usuàries i a la vegada fomentar el paper actiu del personal contribuint amb aportacions al canvi. Així, la instal·lació dels rombes va ser un dels suggeriments que l’equip d’estacions d’FGC va presentar en el marc d’aquest projecte.

gencat.cat – Sala de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: