Categories
beteve.cat

Festes de Sants 2021: Com serà el programa de la festa major?

Les Festes de Sants 2021 aquest any tampoc recuperaran la normalitat, però la cita no desapareixerà del calendari, com tampoc ho va fer l’any passat, amb una edició de mínims. Les restriccions i mesures covid continuen marcant les festes populars i al carrer i aquí us explicarem com s’està preparant la festa major de Sants 2021!

De moment ja us expliquem que aquest any les Festes de Sants 2021 seran més curtes i sense concurs de carrers guarnits. Quan es faci públic com serà la resta del programa i activitats, actualitzarem la informaicó en aquesta mateixa pàgina.

Què vols saber de la festa major?

DatesHorariControl d’aforament i cita prèviaCarrers guarnitsPregó de les Festes de SantsConcerts de SantsFesta Major Alternativa de Sants

Dates

Les festes començaran el 24 d’agost, coincidint amb la diada del patró, Sant Bartomeu, i s’allargarà durant cinc dies, fins al dissabte 28 d’agost.

Horari de la festa major

L’horari de la festa major s’adaptarà a les mesures sanitàries que s’imposin a cada moment.

Carrers guarnits a Sants

Segons la federació de la festa major, no hi haurà concurs de carrers guarnits per les Festes de Sants 2021. Tot i això, es preveu que una desena de carrers estiguin decorats, com el d’Alcolea de Dalt i Alcolea de Baix. Els guarniments, però, s’hauran de limitar als sostres i no hi haurà portalades. Entre els que ja han anunciat que no participaran en la festa major d’aquest any hi ha els carrers del Vallespir de Dalt i Vallespir de Baix.

Ofrena floral a Sant Bartomeu

Per confirmar

Els Borinots

Per confirmar

Pregó de les Festes de Sants

Per confirmar

Concerts a Sants

Per confirmar

Festa Major Alternativa de Sants 2020

Per confirmar

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *