Categories
E-NOTICIES.COM

Festa a les platges de Barcelona

Desenes de joves s’han concentrat a la platja de Barcelona incomplint el toc de queda en una festa en la qual es pot veure als assistents fent cas omís de les restriccions. Les imatges han estat publicades a Twitter pel periodista Guillem Ramos-Salvat.

???? Ja són la una de la matinada i la festa segueix a la platja de #Barcelona. Fa cinc minuts que està actiu el toc de queda aprovat pel @Govern de Catalunya. @elcasocat pic.twitter.com/fUD3uFPdQY

— Guillem Ramos-Salvat (@ramossalvat) July 16, 2021

Al vídeo es pot veure els joves sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat. Les imatges haurien estat gravades posteriorment a la una de la matinada, hora decretada a 161 municipis catalans per l’inici del toc de queda, segons apunta el periodista. “Ja són la una de la matinada i la festa segueix a la platja de Barcelona. Fa cinc minuts que està actiu el toc de queda aprovat pel Govern de Catalunya”, deia Guillem Ramos-Salvat en la seva piulada.

Molts usuaris han contestat a la publicació, un d’ells argumentava que “el problema no és que siguin la 1 de la matinada, el problema és que no mantenen la distància, siguin la 1, les 3 o les 11 del matí”, deia un usuari de la plataforma.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detectat la matinada d’aquest dissabte a 4.357 persones que no estaven respectant el toc de queda nocturn a la capital catalana, segons ha publicat Europa Press.

El problema no és que siguin la 1am. El problema és que no mantenen la distància. Siguin la 1am, les 3am o les 11 del matí.

— David ???? (@britcatala) July 17, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *