Expulsada de Port Aventura una excandidata de la CUP per fer topless

L’escriptora i excandidata de la CUP, Bel Olid, ha estat expulsada de Port Aventura per fer topless. Olid considera que aquest fet és discriminatori i ha elevat una queixa a la Generalitat, que s’ha posat a la seva disposició. Tanmateix, les normes del parc prohibeixen expressament aquesta practica.

Olid, que va ser la número sis de la CUP a les eleccions del 2017 al Parlament, ha explicat que “m’acaben de fer fora de la piscina de @Portaventura_ES per anar vestida exactament igual que molta altra gent que s’hi banya: amb pantaló de banyador”.

M’acaben de fer fora de la piscina de @Portaventura_ES per anar vestida exactament igual que molta altra gent que s’hi banya: amb pantaló de banyador. Comencem a multar per discriminar per gènere @igualtatcat ? El @sindicdegreuges ja va fer la pedagogia gràcies a @mugronslliures

— Bel Olid (@BelOlid) September 3, 2021

“Comencem a multar per discriminar per gènere @igualtatcat? El @sindicdegreuges ja va fer la pedagogia gràcies a @mugronslliures”, ha afegit l’escriptora. Tot i això, les normes de Pot Aventura indiquen que “cal dur banyador. No es pot fer topless”.

Des de l’Institut Català de les Dones, organisme de la Generalitat, han respost a l’escriptora que “moltes gràcies per fer-nos saber aquesta situació. Des d’@icdones @igualtatcat ens posem a la teva disposició. Per poder iniciar el procediment cal que formalitzis la queixa a través d’un correu a [email protected].

Moltes gràcies per fer-nos saber aquesta situació. Des d’@icdones @igualtatcat ens posem a la teva disposició. Per poder iniciar el procediment cal que formalitzis la queixa a través d’un correu a [email protected]

— Dones (@icdones) September 3, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *