Évole fa una cosa que no havia fet mai fins ara i fa plorar recordant Pau Donés

Sembla mentida, però ja ha passat un any. Un any sense algú que tothom estimava. Un any sense un dels músics més importants dels darrers temps a Catalunya. Un any sense la seva veu, la seva música, el seu somriure i la seva bonhomia. Un any sense Pau Donés.

Pau Donés / Instagram

El 9 de juny del 2020 moria el líder de Jarabe de Palo per culpa d’un maleït càncer que se’l va endur molt abans del que tocava després d’estar molt de temps lluitant contra ell. Però a tots els que el trobem a faltar els quedarà la seva música, les seves lletres i la seva actitud positiva enfrontant el trist desenllaç. Una lliçó de viure que va comptar amb un darrer regal pels seus fans: una meravellosa i commovedora conversa amb el seu gran amic íntim, Jordi Évole, a la pel·lícula Eso que tú me das. Un darrer cant a la vida, un diàleg entre dos amics que posava un nus a la gola. 

Pau Donés i Jordi Évole / Eso que tú me das

Per això, aquest 9 de juny del 2021, passat un any just de la mort de Donés, a La Sexta, a dos quarts d’onze de la nit, li reten un més que merescut homenatge. Per anunciar-ho, el periodista de Cornellà ha emocionat amb un petit tast del que es veurà. Ell mateix explica què li va dir una senyora quan van presentar la pel·lícula al festival de Màlaga: “El día que presentamos el docu de Pau en Málaga una señora dijo que para ella ‘hacer un Pau’ era atreverse con algo que nunca había hechoI Évole acaba de fer un Pau… Y eso es lo que hago yo hoy”

Jordi Évole / La Sexta

I què és allò que Évole no havia fet mai fins ara i ara ha gosat, en honor al seu amic? Cantar en públic. Cantar una de les cançons més boniques de Pau Donés:

El día que presentamos el docu de Pau en Málaga una señora dijo que para ella “hacer un Pau” era atreverse con algo que nunca había hecho. Y eso es lo que hago yo hoy.
Tras el primer año sin Pau Donés.
Va por ti.
Y hoy (22:30h) en @LaSextaTV, Homenaje #EsoQueTuMeDas pic.twitter.com/n3VDC8vsnA

— Jordi Évole (@jordievole) June 9, 2021

Fem com Évole. I com la senyora de Màlaga. Atrevim-nos a fer un Pau.  

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *