Euromillones: comprovar resultat del sorteig d’avui divendres 16 de juliol

A l’espera de conèixer el resultat oficial, que podràs consultar aquí en breus minuts, t’oferim tota la informació relativa al sorteig de l’Euromillones d’avui, 16 de juliol de 2021. El posseïdor del bitllet premiat guanyarà un pot especial de 17 milions d’euros.

Sorteig de l’Euromillones: com jugar

Amb més de trenta anys d’història, el sorteig de l’Euromillones és potser el més conegut de tots els que gestiona Loteries i Apostes de l’Estat. Se celebra cada dimarts i divendres a les 21.00 hores, i el seu resultat es pot comprovar a les 21.15 hores.

Per a jugar, els participants poden fer una o diverses apostes simples, triant cinc números i dues estrelles en cada casella de la papereta. Si ho desitgen, també poden fer apostes múltiples i augmentar les seves possibilitats de guanyar un premi.

El preu de l’aposta és de 2,50 euros. En aquest import s’inclou la participació obligatòria en “El Millón”, joc associat a Euromillones, en el qual el participant opta a guanyar 1 milió d’euros.

Premis de l’Euromillones: quants diners puc arribar a guanyar?

Els premis es reparteixen a partir de les següents categories:

1a: 5 encerts + 2 estrelles 2a: 5 encerts + 1 estrella 3a: 5 encerts 4a: 4 encerts + 2 estrelles 5a: 4 encerts + 1 estrella 6a: 3 encerts + 2 estrelles 7a: 4 encerts 8a: 2 encerts + 2 estrelles 9a: 3 encerts + 1 estrella 10a: 3 encerts 11a: 1 encert + 2 estrelles 12a: 2 encerts + 1 estrella 13a: 2 encerts

La suma reservada a la Primera Categoria és de 17 milions d’euros, a pesar que es va ampliant a mesura que se celebren sortejos sense encertants. En conseqüència, els participants podrien guanyar fins a 250 milions d’euros.

Les probabilitats d’obtenir premi són d’1 entre 22, si bé les d’emportar-se l’import assignat a la Primera Categoria de l’Euromillones serien d’1 entre 139.838.160.

A més, una de les curiositats de l’Euromillones és que hi ha entre un 30% i un 70% de premis de loteria que es queden sense reclamar, per la qual cosa en el cas que tinguis una papereta premiada, observa la data de caducitat que apareix en el revers, fixada en 90 dies des de l’endemà al sorteig.

Nota: ElNacional.cat no es fa responsable dels errors o omissions que poguessin existir. L’única llista oficial vàlida és la que proporciona Loteries i Apostes de l’Estat.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *