Categories
ELNACIONAL.CAT

Ester Expósito el va posar de moda i Bershka el porta a les botigues d’Espanya: el més venut

Les artistes del moment són icones de la moda, així que Instagram és un catàleg fashionista molt important. Quan no hi ha plena seguretat de què s’estarà utilitzant pròximament, el millor és fer un cop d’ull a alguna de les celebrities més reconegudes. Com en aquesta ocasió, Ester Expósito el va posar de moda i Bershka el porta a les botigues d’Espanya. Vegem el nou!

El bon gust d’Ester Expósito és indiscutible. En els últims anys no ha decebut ningú, ni una sola vegada. Quan està en els grans esdeveniments prodigant glamur amb maquillatge elaborat, vestits exòtics i pentinats increïbles, tots l’aclamen. Però, en portar un street style, casual, relaxat i senzill, és la inspiració de molts. Recentment, ha donat una gran lliçó sobre els pantalons.

Expósito li diu adeu als skinny. En realitat, el seu look torna l’època de la comoditat i la sofisticació amb un altre tipus de jeans. Aquesta vegada són straight jeans i són a Bershka.

Pantalons de Bershka

Els straight jeans de Bershka que es venen sense parar

Els straight jeans poden ser una de les peces més atemporals i noves dels últims anys. Els que s’aconsegueixen a Bershka tenen un plus, perquè estan elaborats amb un efecte pell i costen 22,99 euros (millor impossible). No són els convencionals pantalons rectes, ja que tenen una aparença molt més desitjable.

És un disseny llarg, amb cremallera, botó, travetes i butxaques. Entre els detalls especials hi ha les costures, disposades d’una manera sòbria i modesta al llarg del model. En l’àrea aproximada dels genolls, hi ha una doble costura en forma horitzontal que resulta fascinant. D’altra banda, segons els experts de la moda, aquesta tardor es portaran amb colls halter, ankle boots i abrics midi. Encara que aquests pantalons duraran més d’una temporada i també van formidables amb samarretes, crop tops i tennis. Atreveix-te!

Ester Expósito el va posar de moda i Bershka el porta a les botigues d’Espanya, Vámonos de compres!

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *