Categories
ELNACIONAL.CAT

Espirulina, l’èxit de vendes de Mercadona

L’Espirulina és una alga amb un alt valor nutritiu, ja que és font de proteïnes, vitamines i minerals. No es tracta d’un medicament sinó en realitat una planta, amb un efecte saciante gaire elevat. L’Espirulina, que està arrasant a Mercadona es ven en caixes de seixanta càpsules i costa 4,50 euros.

Aquest recurs natural pot ser un al·licient per perdre pes, d’una manera fàcil, senzilla i sense medicaments artificials pel mig. Encara que ja estiguem en el ple estiu, no és tard per iniciar l’operació biquini i provar, mentre es gaudeix de les platges, de reduir una mica aquesta tripa rebel que un mai no aconsegueix de treure’s de sobre.

Un producte que té nom de medicament i que sembla sortit d’un laboratori, però que en realitat és d’allò més saludable. D’aquests que t’ajudaran a perdre alguns quilos de més. Un aliment que pots trobar en Mercadona, però del qual et convé conèixer els efectes secundaris.

Els avantatges de prendre aquesta alga són múltiples, començant per l’aportació de minerals, potassi, magnesi, calci, zinc, manganès, seleni, ferro i fòsfor. A més, conté vitamina E i altres elements antioxidants, betacarotè i vitamines del grup B. També pigments amb efectes antiinflamatoris. Tot un luxe, completíssim.

Tot això, com dèiem, aporta un efecte saciant, la qual cosa t’ajudarà en l’operació biquini (encara que fa temps que hauries d’haver començat), a més d’oferir propietats antioxidants i antiinflamatoris. I clar, tantes bondats fan que sigui un èxit de vendes.

Aquest suplement dietètic té origen natural i està elaborat a partir d’algues blaves com l’Arthrospira platensis o l’Arthrospira màxima. Dues algues que posseeixen grans propietats nutritives, molt importants per al nostre organisme, perquè tenen un alt contingut de proteïnes, vitamines i minerals.

Per a l’OMS, l’espirulina està reconeguda com un suplement que afavoreix al benestar de les persones. Té característiques antioxidants, vitamina B i és una font rica de ferro. A més, es pot prendre tan dissecada, fresca o en càpsules.

Efectes secundaris

Aquest producte està a la venda en Mercadona sota la marca Deliplus. Les pots trobar en caixes de 60 càpsules a un preu de només 4,50 euros. I el fabricant recomana el seu consum com a complement alimentós, així com prendre un màxim de 6 càpsules al dia, dos abans de cada menjar principal. Hem de prendre mitja hora abans de menjar per a notar el seu efecte saciant.

No obstant això, abans de consumir espirulina, et convé conèixer els seus efectes secundaris. I és que segons informa Expansió, aquesta alga pot produir restrenyiment, tenir més set de l’habitual o generar erupcions en la pell. A més, no has de consumir-ho si estàs embarassés o si sofreixes hiperuricemia, hipertiroïdisme, fenilcetonúria, malalties del fetge jo patologies autoimmunes. A més, pot augmentar el risc d’hemorràgia. I no han de prendre-la els nens que estan en període de lactància.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *