Espectacular trolejada de Piqué a Casillas pel tema dels àudios de Florentino

A Gerard Piqué no se li escapa una. I el central del FC Barcelona ho ha tornat a demostrar aquest dimarts amb una espectacular trolejada a Iker Casillas en el seu compte oficial d’Instagram que no ha tardat a fer-se viral a les xarxes socials, fins a acumular més de 10.000 likes en molt poc temps.

I és que Piqué ha fet referència ni més ni menys que la tema del dia, la publicació per part d’El Confidencial d’uns enregistraments a Florentino Pérez en els quals l’actual president del Reial Madrid carregava contra Casillas i Raúl, als quals qualifica d'”estafes”.

Florentino Pérez, amb Iker Casillas / Reial Madrid

Les dures paraules de Florentino Pérez sobre Casillas

“Casillas, pobre home, no té dos dits de front, jo el conec perfectament, és molt curt i a més es veu quan està millor o pitjor amb la seva xicota, està absent, és un nen petit, és com un gos de falda, una cosa infantil”, arriba a dir Florentino Pérez de Casillas.

“A Casillas l’estimen tots, acollonant. És una cosa acollonant. Però clar, això ho dona el futbol. Veurem: Casillas no té ni estatura, ni veu bé de lluny. Jo li deia a Ginés (Carvajal, representant del porter) porta’l a l’oculista, jo crec que no veu bé de lluny. En els córners, igual, dic: ‘Aquest no veu bé de lluny’. T’ho juro que li he dit, no creguis que és mentida, pel seu bé”, afegeix.

La fotografia que ha penjat Piqué aquest dimarts a Instagram / @3gerardpique

Casillas troleja a Piqué…

Tot ha vingut per una publicació de Gerard Piqué al seu Instagram en la qual el jugador del Barça mostrava un canvi de look, ja que havia decidit afaitar-se la barba que ha lluït últimament. El central, a més, afegia un missatge, “younger”, donant a entendre que ho feia per semblar més jove.

Com era d’esperar, la seva publicació ha rebut milers de respostes, entre les quals moltes persones es burlaven d’ell. Neymar, Rakitic o Riqui Puig, per exemple, no han desaprofitat l’oportunitat. Un d’ells ha estat Iker Casillas, que s’ha rigut de Piqué responent “Mounger”, aprofitant la rima amb “younger”.

… i Piqué li respon amb una cleca

I ha estat llavors quan Piqué, sense pèls a la llengua, ha trolejat Casillas amb un missatge clar i directe que ha deixat mut l’exporter del Reial Madrid. “Mounger? Això és el que deia Flo de tu en els àudios, no?”.

Per si no n’hi hagués prou, el tema encara s’ha viralitzat més en ser publicat al Twitter per Ibai Llanos, que ha afegit un seguit d’interrogants.

En pocs minuts Twitter ha tret fum, i amb raó.

 

Imatge principal: Piqué i Casillas, en un entrenament de la selecció espanyola / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *