Espectacular concentració de motards independentistes a Vic

Una gran concentració de motards independentistes s’ha celebrat aquest matí a Vic (Osona), convocats per l’entitat que porta precisament aquest nom, Motards Independentistes.

La forta afluència de participants en la marxa ha provocat cues a l’entrada de la plaça Major de Vic, on s’ha celebrat la concentració. Al final s’hi ha congregat un miler de motos.

Vic @MOTARDS11S #11SIndependència#LluitemiGuanyem pic.twitter.com/dtdVaWtEeJ

— dani carulla (@CarullaDaniel) September 11, 2021

Després de dinar, els motards s’han traslladat a Barcelona, on està prevista la manifestació de la Diada.

La Diada 2021 està previst que sigui bastant més semblant a les diades prepandèmia, que no pas a la que es va celebrar l’any passat, i que va estar fortament marcada per la pandèmia de la covid-19. En aquest sentit, la ja tradicional manifestació que organitza des de fa anys l’Assemblea Nacional Catalana tornarà a ser en moviment.

La mobilització d’aquest 11 de Setembre serà centralitzada, a la ciutat de Barcelona. Es tractarà d’una marxa en moviment que anirà de la plaça Urquinaona fins a l’Estació de França. Més concretament, la marxa baixarà per la Via Laietana, girarà pel passeig d’Isabel II i seguirà per l’avinguda Marquès de l’Argentera fins al parc de la Ciutadella, per acabar davant de l’Estació de França. És en aquest darrer punt on es durà a terme l’acte polític.

Precisament l’entitat va decidir canviar l’escenari del passeig dels Til·lers a l’Estació de França per la “responsabilitat de poder garantir la seguretat de tots els participants davant l’increment de l’assistència prevista”. “A més, l’amplada de les portes d’accés dificultarien una entrada ordenada. Tanmateix, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona es comprometen a mantenir obert el parc de la Ciutadella per a tothom qui vulgui un cop hagi acabat la manifestació”, va afegir l’organització.

L’hora programada per iniciar la mobilització és a les 17:14h, moment en el qual es començarà a baixar des d’Urquinaona per Via Laietana. Es preveu que s’arribi davant del Parc de la Ciutadella a les 18:30h, on a continuació es farà l’acte polític, just davant de l’Estació de França. 

Aquest punt serà l’epicentre de la Diada d’enguany i és on hi tindran lloc els discursos polítics per part de representants de l’ANC, Òmnium i l’Associació de Municipis per la Independència. L’acte, segons s’ha calculat, finalitzarà a les 19:30h

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *