Categories
ELNACIONAL.CAT

Espartac Peran com mai l’has vist en motiu d’una data molt especial

Molts són els famosos que deixen als seus seguidors sorpresos amb les publicacions que comparteixen a les seves xarxes socials. Per a alguna cosa són seves i publiquen el que els ve de gust a tota hora. Un dels últims en fer-ho ha estat Espartac Peran, el que fos presentador de TV3 i ara codirector del programa dels caps de setmana de la cadena pública catalana, Atrapa’m si pots, presentat per Llucià Ferrer.

El periodista nascut a Mataró, a través del seu compte d’Instagram, on acumula més d’11.000 seguidors, ha volgut celebrar una data molt especial que li fa gran il·lusió. Per fer-ho ha compartit una fotografia que ha cridat l’atenció de molts, en la qual ha rebut tota mena de comentaris i ‘m’agrada’. Una cridanera estampa en la qual el que el que fos presentador del programa Divendres presumeix d’un aspecte molt diferent a què els seus seguidors estan acostumats a veure’l. Foto d’ell i la presentadora Helena García Melero a Cap de Creus:

Instagram d’Espartac Peran

El dissabte 17 de juliol va ser una data molt especial per a la companyia catalana de circ, Circ Cric, encapçalada per Tortell Poltrona. El motiu no va ser cap altre que la celebració dels seus quaranta anys, que es diu aviat. Per a l’ocasió, la companyia es va traslladar fins a Mataró, ciutat en la qual viu Espartac Peranamb la seva parella i guapíssims fills, per dur a terme un espectacle que ha fet les delícies de molts. Un espectacle, per cert, que es va organitzar en el Parc Central de la ciutat. El mateix parc on el Circ Cric, el 23 d’abril de 1981, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, va muntar el seu primer envelat.

Un espectacle que Espartac Peran no va voler perdre’s, fins al punt d’exercir de mestre de cerimònies. Així ho ha fet públic ell mateix a través de les seves xarxes. “Avui he format part del Circ Cric per celebrar els seus 40 anys. Molt feliç“, escriu el de TV3 juntament amb l’emoticona d’una cara amb cors als ulls. Una publicació en la qual el periodista i presentador, fent gala del seu caràcter sempre divertit i espontani, apareix d’una guisa que ha cridat l’atenció de molts. No és per a menys. Estem parlant d’això:

Perfil d’Instagram d’Espartac Peran

Caracteritzat com un pallasso més del circ. Així s’ha deixat fotografiar Peran per celebrar els quaranta anys de vida de la companyia Circ Cric, lluint un barret negre de copa, un nas vermell i una enorme bata de quadres en tons vermells, blaus, verds i blancs. “Crec que et queda molt bé aquest nas“, “Genial Espartac“, “Ets un gran“, “Felicitats“, “Artista” o “Ha estat una vetllada molt bonica i emotiva, amb molt bons records” són alguns dels comentaris que els seus seguidors l’hi han fet arribar.

Aquesta és la primera fotografia que Espartac publica a les seves xarxes vestit completament de pallasso, encara que no és la primera vegada que es deixa fotografiar amb un nas vermell. El desembre del 2018 va emocionar a tots amb una preciosa estampa en la qual apareix amb la seva guapa filla de cabell ros. Ella d’esquena i ell de cara, fent una divertida expressió. “Una estona de circ“, va escriure en aquell temps. Espartac triomfa amb tot el que fa: davant de càmeres, darrere i ara també al circ. Polifacètic és la paraula.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *