Categories
E-NOTICIES.COM

“Espanya compleix amb Catalunya”

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha defensat que el nou enllaç de l’AP-2 i l’AP-7 en Castellbisbal (Barcelona) certifica que el Govern espanyol “compleix”. La roda de premsa celebrada al costat de l’enllaç ha comptat amb la presència del secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, que ha aplaudit el discurs i ha posat en les fotos.

“Compleix amb les infraestructures, la mobilitat, amb Catalunya i, sobretot, amb els catalans i catalanes. Des de 2018 hem reiniciat obres que estaven paralitzades, hem acabat projectes històrics com la variant de Vallirana”, ha destacat la ministra.

“Aquest és el nostre punt de partida, és el nostre compromís el de poder posar en pràctica una política racional de transports i d’infraestructures on la seguretat, la mobilitat sostenible i també la millora de la cohesió territorial i social són una prioritat per a aquest govern”, ha assenyalat.

La inversió total realitzada en aquesta actuació supera els 88 milions d’euros, i inclou el nou viaducte sobre el riu Llobregat que compta amb dues estructures paral·leles de 874 i 836 metres de longitud.

La nova connexió retalla en 7,5 quilòmetres el recorregut actual i suposarà una important reducció dels temps de viatge, una millora de la mobilitat per als usuaris de l’àrea metropolitana de Barcelona i un “gran benefici” per als municipis de la zona.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *