Escudero i Guiu, nous vicepresidents del projecte de Laporta

Novetats en la cúpula directiva del Barça. La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària aquesta tarda a les instal·lacions del Camp Nou, ha decidit aprovar els nomenaments d’Antonio Escudero com a vicepresident de l’Àrea Social i Juli Guiu com a vicepresident de l’Àrea de Màrqueting.

Aquestes vicepresidències s’uneixen a les ja acordades en la reunió de Junta anterior: Rafael Yuste, vicepresident primer de l’Àrea Esportiva; Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional; i Eduard Romeu, vicepresident de l’Àrea Econòmica.

La Junta ha acordat també nomenar Elena Fort com a portaveu de la Junta Directiva i Miquel Camps, portaveu adjunt.

Josep Cubells ha estat nomenat directiu responsable del bàsquet; Joan Solé, directiu responsable de l’handbol; Xavier Barbany, directiu responsable de l’hoquei; Aureli Mas, directiu responsable del futbol sala; Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení; i Joan Soler, directiu responsable del futbol formatiu.

Per acabar, la Junta Directiva ha acordat nomenar Josep-Ignasi Macià directiu responsable de l’Àrea Social; Jordi Llauradó, directiu responsable de l’Espai Barça; Alfons Castro, directiu responsable de Seguretat; i Josep Maria Albert, directiu adjunt al Conseller Delegat.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *