Categories
ALTAVEU.COM - Andorra

Escaldes reobrirà les piscines comunals dilluns

Les piscines i el gimnàs comunals d’Escaldes-Engordany podran obrir finalment dilluns, dos dies abans del previst. Les instal·lacions es van haver de tancar a conseqüència de les importants filtracions d’aigua provinents de la plaça Creu Blanca, també en obres. Finalment, si segons s’ha comunicat des del comú, la bona marxa de les tasques d’impermeabilització de la coberta han permès avançar la data de reobetura.

Des de la corporació, mitjançant un comunicat, s’ha recordat que les obres d’impermeabilització, nova pavimentació i embelliment de la plaça de la Creu Blanca havien provocat problemes de filtracions d’aigües pluvials derivats dels notables i insistents ruixats de les darreres setmanes. Malgrat els intents dels tècnics i la direcció d’obra no es va poder solucionar la situació i, finalment, dimarts es va decidir tancar temporalment les piscines.

Una imatge recent de les piscines d'Escaldes.

Relacionat

Això ha permès la  constructora concentrés tota la seva activitat en l’acabament de les tasques d’impermeabilització. Aquests treballs han acabat avançant d’una forma més ràpida del que es preveia inicialment. Així, en lloc d’esperar a reobrir a dimecres, els usuaris ja hi podran tornar el dilluns. I es trobaran les instal·lacions amb un rendiment normal d’utilització.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: