Categories
E-NOTICIES.COM

“És tremendament perillós el que ha fet Basté”

El periodista Manuel Trallero, al canal de Youtube de Xavier Rius, ha criticat l’article de Jordi Basté a La Vanguardia perquè “no és el mateix excedir-se en el lliure exercici d’un dret constitucional de patir les conseqüències d’un acte de violència com és el saqueig d’un establiment”. “És tremendament perillós el que ha fet Basté”, ha sentenciat.

Trallero ha dit que l’article “m’ha indignat” i ha remarcat que “em sembla una maldat i una perversió moral”. En aquest sentit, ha exposat que “no es pot equiparar un excés d’una llibertat amb ser víctima d’aquest excés”. “Em sembla una equivalència roí i moralment deplorable” ha sentenciat i, ha afegit que “això és justificar la violència”.

També ha criticat les manifestacions de la presentadora de Catalunya Ràdio Juliana Canet per dir que la violència està “justificadísima”, i ha lamentat que “hem creuat una línia vermella”. “Quan en un mitjà públic una senyora pot dir això, estem en una situació d’extrema gravetat”, ha avisat.

Manuel Trallero, d’altra banda, ha qualificat de “infantilisme” el “Pacte Antifeixista a Parlament de Catalunya” contra Vox i ha advertit que “és molt perillós perquè això t’ho pots menjar amb patates el dia menys pensat”. En aquest sentit, ha apuntat que això beneficia Vox o ha criticat que les formacions independentistes no s’ocupin “de les causes per les quals Vox té aquesta irrupció al Parlament”.

El periodista també ha manifestat que “Societat Civil Catalana, Dolça Catalunya i aquest supòsit constitucionalisme em posa la pell de gallina i em fa pànic perquè em sembla que és crear un frontisme que és inútil”. “Em sembla estúpid replicar amb el mateix llenguatge”, ha sentenciat.

Sobre les denúncies d’assetjaments i abusos sexuals per part de Joan Ollé i altres professors de l’Institut de Teatre, el periodista ha dit que “no es pot jugar amb la dignitat de les persones”, però ha advertit que la informació de l’Ara “em provoca total alarma” perquè no recull la versió d’Ollé. “Ell em too s’ha convertit en una mena de tir a el blanc i de pim, pam, pum”, ha sentenciat.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *