Es queda tancat dins una furgoneta aliena quan preparava una ‘trampa’ a la dona

Després d’una batussa amb la dona i la filla, suposadament les volia tornar a espantar. Però tot parant la ‘trampa’ li va sortir la cosa malament, i va acabar tancat dins d’una furgoneta que, per a més detall, ni tan sols era seva. Fet i fet, els darrers dies la policia ha hagut de rescatar de l’interior d’un vehicle estacionat en un garatge privat un home de 58 anys que, just sortir de la furgoneta, va quedar arrestat per un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

Els fets haurien passat aquest dijous al vespre en un edifici del carrer Joan Maragall d’Andorra la Vella. Per causes que les fonts judicials consultades no han pogut concretar però que podrien tenir a veure amb la suposada addicció a l’alcohol que el detingut sofriria, s’hauria iniciat una discussió en el domicili entre una parella. De les paraules van passar a les mans. L’home va començar a sacsejar la dona, que també tindria una cinquantena d’anys. Per mirar d’evitar que la cosa anés a més, la filla de tots dos, de prop de trenta anys, s’hauria interposat entre l’un i l’altra, essent llavors la filla l’objecte de l’ira del pare, que l’hauria pegat.

L’arrestat es volia amagar dins el vehicle al costat dels comptadors i fer saltar la llum del domicili, però no va comptar que el tancament centralitzat s’activaria de sobte i l’enganxaria dins

Com van poder, mare i filla van acabar fent fora l’home de l’habitatge. i aquest, suposadament, hauria maquinat com mirar de tornar a espantar o el que fos les dues dones. D’aquesta manera, hauria baixat al garatge del mateix edifici i va moure una furgoneta que estava oberta i que seria d’una empresa que estaria fent obres a l’immoble. Presumptament, segons les fonts jurídiques, la intenció de l’home hauria estat situar-se a prop dels comptadors abans de fer saltar -o després, aquesta circumstància no l’han pogut precisar les fonts consultades- la llum del seu propi domicili.

La intenció era que una de les dues dones o totes dues no tinguessin una altra sortida que haver de baixar al garatge a reactivar els ploms. I aquí, suposadament, s’hi hauria pogut tornar a enfrontar. Presumptament, les hauria esperat des de dins del vehicle, estacionat a proximitat dels comptadors. El que no va preveure l’home és la mala passada que li jugaria el tancament centralitzat del vehicle. Es va activar de cop i, formalment, qui el va apressar, abans que la policia, va ser la furgoneta. Els agents, com aquell que diu, l’únic que van haver de fer va ser acabar de fer la feina que el vehicle ja havia iniciat.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *