Es lliura a la policia el presumpte autor de l’agressió de Sant Julià

L’home que cercava la policia com a presumpte autor de l’agressió amb una barra de ferro que hi va haver diumenge al matí al bell mig de l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià s’ha presentat a darrera hora d’aquest matí al despatx central en saber-se identificat. Automàticament ha quedat detingut tot i que inicialment ha negat la seva participació en els fets. Seria un company o excompany de feina, s’ha d’acabar d’aclarir, de l’home agredit, que diumenge a la tarda mateix, després de ser donat d’alta a l’hospital, va interposar denúncia.

La policia continua fent indagacions sobre la qüestió, atès que hi ha moltes coses que no quadren. La complexitat i gravetat del cas fa que els investigadors vagin amb peus de plom i que no vulguin donar passos en fals, per mirar d’aclarir un cas sobre el qual, segons les fonts, encara hi ha massa serrells solts. De fet, els investigadors tenen sobre la taula diversos escenaris, encara que el primer, hores d’ara, és el d’aclarir totalment el que afecta directament l’ara detingut per poder-lo passar a disposició judicial.

Efectius del cos de bombers atenen l'home agredit.

Relacionat

Durant el dia d’avui no ho hauria fet i els agents que dirigeixen la investigació tenen 48 hores des del moment que se li ha fet lectura de drets com a arrestat per enviar-lo a la Seu de la Justícia i que el jutge de torn decideixi què fer. Les fonts consultades han assegurat que hores d’ara no hi ha dubte que se l’enviarà provisionalment a la presó acusat, probablement, d’un assassinat en grau de temptativa. Per la premeditació amb què va actuar, per exemple. I la traïdoria.

En tot cas, serà el batlle corresponent qui decideixi i abans els investigadors encara han de fer tot un seguit de diligències. El que està clar és que tot deriva de l’entorn laboral d’agredit i agressor. Les fonts, però, han assegurat que no s’hauria pogut determinar encara amb certesa el rerefons de tot plegat. I aparentment no és senzill. Cap de les parts no seria prou clara, probablement. I aquí juga i molt la tasca policial.

Dos dels primers agents que han arribat al lloc dels fets demanen detalls a alguns dels veïns que han vist l'agressió o han arribat a l'indret poc després.

Relacionat

Els fets, és sabut, van ocórrer pels volts de les 11 del matí a l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià. Dos homes caminaven per la vorera aparentment amb normalitat i en direccions contraposades. Un d’ells hauria pegat un cop amb una barra de ferro -la localització de la qual no ha transcendit, tampoc on estava o si la duia l’agressor- al cap de l’altre, que va quedar estabornit mentre el colpejador marxava cap al carrer Doctor Palau on l’esperava un cotxe que aparentment conduïa una tercera persona.

Sortosament per l’agredit, el fort cop es va saldar amb un trau al cap i un tall en una orella. Després de les sutures corresponents i unes hores d’observació hospitalària, l’home va ser donat d’alta i llavors va ser quan va poder començar a tractar més obertament amb els investigadors. Amb tot, i malgrat l’espectacular cop, no va perdre la consciència en cap moment. Es tracta d’un resident a Sant Julià d’origen portuguès i de 53 anys.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *