Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

ERC no vol parlar del “xantatge” de l’aeroport a la taula de diàleg

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha criticat que el govern espanyol ha fet “xantatge” al Govern amb la inversió per a l’ampliació de l’Aeroport del Prat. En declaracions a SER Catalunya, Vilalta ha avisat que la taula de diàleg no serà el lloc per parlar-ne. “A la taula de negociació prevista s’ha de poder parlar de com resolem el conflicte de fons”, ha advertit. I ha recordat que per qüestions vinculades a infraestructures i competències hi ha la Comissió Bilateral i la taula sobre l’Aeroport. La portaveu dels republicans ha afirmat que se senten “decebuts” i com si els hagin “estafat”.

“Tenim molts espais on parlar, no barregem les coses”, ha dit Vilalta, que demana “no confondre a la gent” i “parlar de tot i cada cosa al seu espai”. La portaveu dels republicans també ha afirmat que estan “molt tranquils” amb el seu comportament i la “coherència” de voler fer “la millor inversió”.

Vilalta també ha acusat el govern espanyol d’actuar “unilateralment” i ha recordat que tampoc hi ha “consens intern” en el si de l’executiu, entre els ministres de PSOE i Podem.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *