ERC es planteja seriosament altres “alternatives” a un govern amb JxCat

ERC posarà sobre la taula "alternatives" a un govern de coalició amb JxCat si en les properes hores no s'aconsegueix tancar un pacte amb la formació de Carles Puigdemont. Fonts republicanes han recordat que aquest dissabte és la data límit marcada pel partit per assolir un acord, i que, si en les properes hores aquest no prospera, a partir de diumenge es plantejarà a les converses l'opció del govern en minoria. Els republicans indiquen, però, que tenen "ganes" d'arribar a un pacte, per al què no veuen cap escull, i que l'opció d'una alternativa a la coalició no estarà sobre la taula fins que s'esgotin "les 24 hores" que té el dia 1 de Maig.

En aquest sentit, els republicans afirmen que les negociacions fa 75 dies que duren i que diumenge en quedaran 25 per la data límit de la investidura, motiu pel qual consideren que a partir de llavors "s'hauran de valorar" altres opcions.

En un discurs amb motiu del Primer de Maig, el coordinador d'ERC i vicepresident del Govern en funcions, Pere Aragonès, ha reclamat la necessitat que hi hagi "de forma imminent" un Govern "en ple rendiment" per combatre les conseqüències econòmiques de la pandèmia.

"ERC ha treballat incansablement perquè això sigui possible com més aviat millor", ha afirmat.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *