Categories
ELNACIONAL.CAT

Ensorren Ana Rosa Quintana pel que li ha dit a Oriol Junqueras: “vergüenza”

La detenció i posada en llibertat sense mesures cautelars del 130è president de la Generalitat Carles Puigdemont va succeir divendres a la tarda, fora de l’horari habitual d’El programa de AR. Així que dilluns la Quintana ha decidit entrevistar… Oriol Junqueras.

Ana Rosa sempre a l’inrevés. El protagonista és Puigdemont però prefereix tenir el líder d’ERC. Ana Rosa ha sorprès la seva audiència amb dos fets: donar peixet a un indepe com Junqueras i admetre-li que “España hizo el ridículo” amb una euro ordre fake i uns càrrecs contra Puigdemont que cap tribunal europeu reconeix.

Ana Rosa i Junqueras, Telecinco

El rebombori que suposa que un programa anti-indepe regali 15 minuts de tele a un ex pres polític, independentista i no sigui especialment hostil és notícia. Ni Eduardo Inda ha gosat ficar cullerada més enllà del maleducat “¿No hablaremos de Puchi?“. Millor perquè el ridícul de Llarena ha estat sideral.

Ana Rosa seduint el d’ERC: “Muchas gracias Sr. Junqueras, le espero cualquier día en mi plató, estoy cada mañana de lunes a viernes hasta la 1 y media…”. La nova AR desconeguda.

Entrevista a Junqueras a Telecinco

Els espectadors de Telecinco, poc habituats a sentir el discurs serè i didàctic de Junqueras, bramaven contra la seva tele:

Ana Rosa en T5 entrevistando a un delincuente golpista… Junqueras…

Vergonzoso.

— Capi (@DeZetaTe) September 27, 2021

Mira lo que me faltaba por ver, Ana Rosa ligando con Junqueras…

— Эстер 💫 (@esthercciatella) September 27, 2021

@elprogramadear
Que Verguenza lo de Ana Rosa, dándole Publicidad y Pantalla al Delincuente Oriol Junqueras, y no unos minutos ,sino media Mañana.
Los Delincuentes están bien vistos en los Medios de Comunicación.
Una Pena de País.

— Aldonza (@aldonza1234) September 27, 2021

@anarosaq @elprogramadear no sabía yo que se entrevistara a delincuentes ,golpistas ,Hubierais entrevistado a #Tejero? Y a los #Asesinosdeeta #junqueras @junqueras golpista ,malversador #SOSCuba #CubaLibre ##Golpistas a la cárcel

— Javi (@reivaj_33) September 27, 2021

Acaba de mentir abiertamente Junqueras en televisión y Ana Rosa no le ha cortado, ni contradicho, ni nada…claro que sí. Viva el perdiodismo!
En Cataluña no gana el independentismo.

— San 👑💚🇪🇸🇭🇺 (@sandivina) September 27, 2021

Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Regne Unit. Itàlia… totes les justícies donen la raó als represaliats pel procés. Oriol Junqueras ja ha pagat amb aquesta Justícia espanyola que queda en evidència cada dia. I Ana Rosa Quintana comença a canviar de discurs: “España, hay que reconocerlo, ha hecho el ridículo“. Abans el fa Llarena que AR.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: