Categories
E-NOTICIES.COM

Enderroquen un monòlit franquista al Baix Empordà

‘Acció per la Independència’ ha anunciat un nou sabotatge. L’organització ha enderrocat aquesta nit un monòlit franquista situat a Albons (Baix Empordà). El monòlit homenatjava als caiguts “Por Dios y por la Patria” i contenia l’emblema de la ‘Hermandad de Cautivos por España’, relacionada amb la Falange.

El monòlit abans de la seva destrucció i l’emblema en forma de medalla per apreciar-lo millor.

Combatem l’ocupant, visca la Terra lliure! pic.twitter.com/Bo1OSSrKh3

— Acció Per la Independència (@AccioXIndepe) July 19, 2021

“Anunciem un nou sabotatge de la campanya d’eliminació de simbologia franquista i d’ocupació: un monòlit situat a Albons (Baix Empordà) en homenatge als seus caiguts “Por Dios y por la Patria”, amb l’emblema de la ‘Hermandad de Cautivos por España’, relacionada amb la Falange.”, ha estat el missatge ‘d’Acció per la Independència’ aquest matí a Twitter.

Es tracta d’un nou sabotatge de l’organització dins de la “campanya d’eliminació de simbologia franquista i d’ocupació”. Ahir ‘Acció per la Independència’ va sabotejar la cripta de Montserrat dedicada als requetés, unitat militar que va lluitar en el bàndol franquista durant la Guerra Civil. “Combatem l’ocupant, visca la Terra lliure!”, ha manifestat l’organització a través de Twitter.

Des d’@AccioXIndepe anunciem el sabotatge exitós de la cripta dedicada al Tercio de Requetés ubicada a la muntanya de Montserrat, així com d’altres que anirem desvetllant en els propers dies!

Fem una crida a desobeir i eliminar d’una vegada i per sempre tota simbologia… pic.twitter.com/TLR79OPdpz

— Acció Per la Independència (@AccioXIndepe) July 18, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *